Book Appointment

Ρεφλεξολογία

Ρεφλεξολογία

40€

60€

Ανακαλύψτε την ολιστική πρακτική της Ρεφλεξολογίας, μια θεραπευτική τεχνική που περιλαμβάνει την εφαρμογή πίεσης σε συγκεκριμένα σημεία στα πόδια, τα χέρια και τα αυτιά. Ξεκλειδώστε τις φυσικές θεραπευτικές διαδικασίες του σώματος και αποκαταστήστε την αρμονία.

Κατα γενική ομολογία η πιο χαλαρωτική και απολαυστική ολιστική θεραπεία!

Book Appointment

Μάθετε περισσότερα

 

Βυθιστείτε στα αμέτρητα οφέλη της Ρεφλεξολογίας. Από τη μείωση του άγχους έως τη βελτίωση της κυκλοφορίας, οι συνεδρίες μας στοχεύουν στην ενίσχυση της συνολικής ευεξίας, την ενεργοποίηση του οργανισμού προς αυτοΐαση παρέχοντας μια ολιστική προσέγγιση της υγείας. 

Η ρεφλεξολογία πιστεύεται ότι ανταποκρίνεται θετικά με πολλά οφέλη, σε:

 • Μείωση του στρες και του άγχους
 • Βελτίωση της κυκλοφορίας και της λεμφικής παροχέτευσης
 • Ανακούφιση από τον πόνο και την ένταση
 • Ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος
 • Εξισορρόπηση ορμονών
 • Βελτίωση της πέψης
 • Ενίσχυση της συνολικής ευεξίας και χαλάρωσης

Οι διακοπές μπορεί να είναι μια περίοδος χαράς και χαλάρωσης, αλλά μπορεί επίσης να είναι αγχωτικές και συντριπτικές. Η ρεφλεξολογία μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να χαλαρώσετε και να βρείτε λίγη εσωτερική γαλήνη κατά τη διάρκεια των διακοπών σας. Μπορεί να σας βοηθήσει να απελευθερώσετε την ένταση, να μειώσετε το στρες και το άγχος και να βελτιώσετε τη συνολική αίσθηση ευεξίας, αφήνοντάς σας να αισθάνεστε ανανεωμένοι και αναζωογονημένοι.

Η συχνότητα των συνεδριών ρεφλεξολογίας εξαρτάται από τις ατομικές σας ανάγκες και στόχους. Μερικοί άνθρωποι μπορεί να επωφεληθούν από μια εβδομαδιαία συνεδρία, ενώ άλλοι μπορεί να προτιμούν να έρχονται μια φορά το μήνα. Ο ρεφλεξολόγος σας μπορεί να συνεργαστεί μαζί σας για να δημιουργήσει ένα εξατομικευμένο σχέδιο θεραπείας που ταιριάζει στις ανάγκες και το πρόγραμμά σας.

Η Ρεφλεξολογία είναι γενικά ασφαλής και κατάλληλη για άτομα όλων των ηλικιών

 Ωστόσο, εάν έχετε μια σοβαρή κατάσταση υγείας, είναι σημαντικό να συμβουλευτείτε γιατρό σας πριν τη δοκιμάσετε 

Επιπλέον, εάν έχετε τραυματισμούς ή ανοιχτές πληγές στα πόδια, τα χέρια ή τα αυτιά σας, μπορεί να χρειαστεί να αποφύγετε ορισμένες περιοχές κατά τη διάρκεια της συνεδρίας σας.

Ο ρεφλεξολόγος σας, θα συζητήσει τυχόν ανησυχίες σας και θα διασφαλίσει ότι η θεραπεία είναι ασφαλής και άνετη για εσάς.

Απαντώντας σε συνήθεις ερωτήσεις, στοχεύουμε στην απομυθοποίηση της Ρεφλεξολογίας.

Ενημερωθείτε για το τι να περιμένετε κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας, την ασφάλειά της και πώς συμπληρώνει άλλες ολιστικές θεραπείες.

 • Γιατί να επιλέξετε τη Ρεφλεξολογία στο Agigma; Στο Agigma Holistic Spa, συνδυάζουμε την τεχνογνωσία με ένα περιβάλλον φροντίδας. Οι πιστοποιημένοι επαγγελματίες ρεφλεξολογίας μας προσαρμόζουν τις συνεδρίες στις μοναδικές σας ανάγκες, εξασφαλίζοντας μια εξατομικευμένη και αποτελεσματική εμπειρία.
 • Πώς η Ρεφλεξολογία ενισχύει την καθημερινή ζωή: Ζήστε την ανανεωτική επίδραση της Ρεφλεξολογίας στην καθημερινή σας ζωή. Από τα αυξημένα επίπεδα ενέργειας μέχρι τον καλύτερο ύπνο, ανακαλύψτε πώς αυτή η αρχαία πρακτική μπορεί να ενσωματωθεί απρόσκοπτα στη ρουτίνα ευεξίας σας.
 • Είναι η συνεδρία μια επίπονη διαδικασία; Η ρεφλεξολογία δεν είναι γενικά μια επώδυνη θεραπεία. Η πίεση που ασκείται κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας ρεφλεξολογίας είναι συνήθως σταθερή, αλλά δεν πρέπει να προκαλεί δυσφορία ή πόνο. Πολλοί άνθρωποι βρίσκουν τη ρεφλεξολογία χαλαρωτική και καταπραϋντική. Ωστόσο, οι ατομικές εμπειρίες μπορεί να διαφέρουν.

  Είναι σημαντικό να επικοινωνείτε με τον ρεφλεξολόγο σας κατά τη διάρκεια της συνεδρίας. Εάν αισθάνεστε δυσφορία ή εάν η πίεση που ασκείται είναι πολύ έντονη, ενημερώστε τον θεραπευτή σας ώστε να μπορέσει να προσαρμοστεί ανάλογα. Η ρεφλεξολογία έχει σκοπό να προάγει τη χαλάρωση και την ευεξία, οπότε η εμπειρία θα πρέπει να είναι ευχάριστη για εσάς.

Κλείστε τη συνεδρία ρεφλεξολογίας σας:

Επίλεξε μια από τις προτεινόμενες υπηρεσίες

30 min - 45€

Sparkling eyes

Ολοκληρώστε και συμπληρώστε την υπηρεσία που διαλέξατε και την εμπειρία σας στο spa μας με την αναζωογονητική μας θεραπεία ματιών, σχεδιασμένη για να σας αφήσει αναζωογονημένους και ανανεωμένους.

30m - 40€

Επιλέξατε την συνεδρία που λαχταρούσατε, αλλά γιατί να σταματήσουμε εκεί; Συνδυάστε την επιθυμητή σας υπηρεσία μάλαξης με την Radiant face θεραπεία προσώπου και αποκτήστε φωτεινό δέρμα που ακτινοβολεί, χάρη σε έναν συνδυασμό που προσφέρει άμεσα πλούσια ενυδάτωση και πολλαπλά οφέλη κατά της γήρανσης. Η βαθιά καθαριστική δράση της ενζυμικής απολέπισης απομακρύνει απαλά τα νεκρά κύτταρα του δέρματος από την επιφάνεια, αποκαλύπτοντας μια μεταξένια και ομοιόμορφη επιδερμίδα. Το απαλό και φυσικά αρωματισμένο έλαιο άγριου τριαντάφυλλου θρέφει το δέρμα μέσω μιας αναζωογονητικής μάλαξης προσώπου, παρέχοντας του τα βασικά στοιχεία που συμβάλλουν στη σωστή λειτουργία και την νεανικότητα του, χαρίζοντας μια φρέσκια και λαμπερή όψη.

30m - 50€

Βελτιώστε την εμπειρία σας προσθέτοντας 30 λεπτά Access Bars ή Access Facelift στην κύρια υπηρεσία σας μασάζ ή ομορφιάς. Αυτές οι τεχνικές Access Consciousness συνεργάζονται με την ενέργεια του σώματός σας για να απελευθερώσουν τις περιοριστικές πεποιθήσεις, το άγχος και την ένταση, προάγοντας μια βαθύτερη αίσθηση χαλάρωσης και αναζωογόνησης.

Book Appointment
Close
Book Appointment
Close