Book Appointment
Ολιστικό Μασάζ

Αυτή η προσέγγιση λαμβάνει υπόψη τη συναισθηματική, ψυχική και πνευματική ευημερία

Το ολιστικό μασάζ είναι ένα είδος θεραπείας μασάζ που επικεντρώνεται στη θεραπεία ολόκληρου του ατόμου και όχι μόνο στα σωματικά του συμπτώματα.

€100

€80

Book Appointment
Artistic photo of a man receiving a relaxing massage at Agigma Holistic Spa

Το ολιστικό μασάζ είναι ένα είδος θεραπείας μασάζ που επικεντρώνεται στη θεραπεία ολόκληρου του ατόμου και όχι μόνο στα σωματικά του συμπτώματα. Αυτή η προσέγγιση λαμβάνει υπόψη τη συναισθηματική, ψυχική και πνευματική ευημερία του πελάτη, καθώς και τη σωματική του υγεία. Ο θεραπευτής ολιστικού μασάζ χρησιμοποιεί διάφορες τεχνικές, όπως το σουηδικό μασάζ, το βαθύ μασάζ ιστών, την αρωματοθεραπεία και τη ρεφλεξολογία και ακόμα πιο ενεργειακές όπως το Reiki και το Access Bars για να βοηθήσει τους πελάτες να επιτύχουν ισορροπία και αρμονία στο σώμα και το μυαλό τους. Ο στόχος του ολιστικού μασάζ είναι να προωθήσει τη χαλάρωση, να μειώσει το στρες, να βελτιώσει την κυκλοφορία, να ανακουφίσει τον πόνο και την ένταση και να υποστηρίξει τη συνολική υγεία και ευεξία. Πολλοί ή επισκέπτες μας που επέλεξαν το Ολιστικό μασάζ, αναφέρουν μια επανασύνδεση με το σώμα τους και ένα βαθύτερο επανπροσιδορισμό με τις προτεραιότητες στη ζωή.

FAQ - Συχνές Ερωτήσεις

1. Ανακουφίζει από το στρες και το άγχος: Το ολιστικό μασάζ αρωματοθεραπείας σε όλο το σώμα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ανακουφίσετε το στρες και το άγχος. Οι ηρεμιστικές ιδιότητες των αιθέριων ελαίων, σε συνδυασμό με τις χαλαρωτικές επιδράσεις ενός μασάζ, μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση της έντασης στο σώμα και να προάγουν τα συναισθήματα ηρεμίας.

2. Βελτιώνει τον ύπνο: Τα αιθέρια έλαια που χρησιμοποιούνται κατά τη διάρκεια του μασάζ μπορούν να βοηθήσουν στη βελτίωση της ποιότητας του ύπνου. Έχουν ηρεμιστική δράση που χαλαρώνει το μυαλό και χαλαρώνει το σώμα, προάγοντας βαθύτερο και πιο ξεκούραστο ύπνο.

3. Μειώνει τη μυϊκή ένταση: Το μασάζ αρωματοθεραπείας μπορεί επίσης να βοηθήσει στη μείωση της μυϊκής έντασης, της δυσκαμψίας και του πόνου. Ο θεραπευτής μασάζ θα χρησιμοποιήσει διαφορετικές τεχνικές για να απελευθερώσει τους κόμπους και το σφίξιμο στους μύες, ενώ τα αιθέρια έλαια θα βοηθήσουν στην καταπράυνση του πόνου.

4. Ενισχύει το ανοσοποιητικό: Τα αιθέρια έλαια που χρησιμοποιούνται στο μασάζ αρωματοθεραπείας έχουν αντιικές, αντιβακτηριακές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες που μπορούν να βοηθήσουν στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος. Αυτό μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη ασθενειών και να σας κρατήσει υγιείς.

5. Ενισχύει τη διάθεση: Τα αιθέρια έλαια έχει αποδειχθεί ότι έχουν θετική επίδραση στη διάθεση. Το μασάζ αρωματοθεραπείας μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της διάθεσης και στη μείωση των συμπτωμάτων της κατάθλιψης και του άγχους σε συνδυασμό με την συνθετική προσέγγιση ψυχικής υγείας εξατομικεύεται και συνεισφέρει στο κάθε άτομο ξεχωριστά.

6. Βελτιώνει την υγεία του δέρματος: Τα αιθέρια έλαια που χρησιμοποιούνται στο μασάζ αρωματοθεραπείας μπορούν να βοηθήσουν στη βελτίωση της υγείας του δέρματος. Έχουν αντιφλεγμονώδεις και αντιοξειδωτικές ιδιότητες που μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση της φλεγμονής και στην προστασία από τις βλάβες από τις ελεύθερες ρίζες.

7. Αυξάνει την ενέργεια: Ορισμένα αιθέρια έλαια που χρησιμοποιούνται στο μασάζ αρωματοθεραπείας, όπως η μέντα, το λεμόνι και ο ευκάλυπτος, έχουν ενεργητικές ιδιότητες που μπορούν να βοηθήσουν στην αύξηση της διανοητικής διαύγειας, της εστίασης και της εγρήγορσης.

Αν ψάχνετε έναν τρόπο να επανασυνδεθείτε με το σώμα σας και να αναγνωρίσετε τις ανάγκες και τις επιθυμίες του, ένα ολιστικό μασάζ μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Το ολιστικό μασάζ συνδυάζει τις παραδοσιακές τεχνικές μασάζ με την αρωματοθεραπεία, επιτρέποντάς σας να χαλαρώσετε και να ξεκινήσετε την ανανέωσή σας τόσο σωματικά όσο και συναισθηματικά.

Ο αριθμός των συνεδριών που πρέπει να κάνετε θα εξαρτηθεί από τις ατομικές σας ανάγκες και αντιδράσεις. Συνήθως η συγκεκριμένη συνεδρία  αφορά 1-3 συνεδρίες max. Έπειτα σε συνεργασία με τον θεραπευτή επιλέγουμε ένα πλάνο με διαφορετικές συνεδρίες οι οποίες θα μας οδηγήσουν στα επιθυμητά αποτελέσματα που αναγνωρίσαμε ως στόχο για την αλλαγή! Τα αποτελέσματα όμως μπορεί να έρθουν με την πρώτη επίσκεψη, ωστόσο, ο καθένας έχει διαφορετικές ανάγκες και αντιδράσεις, επομένως είναι δύσκολο να πούμε πόσες επισκέψεις μπορεί να χρειαστούν.

Τα βήματα ενός ολιστικού μασάζ περιλαμβάνουν:

  1. Συζήτηση: Ξεκινήστε με μια συζήτηση ανάμεσα σε εσάς και τον θεραπευτή σας, όπου μπορείτε να μοιραστείτε τις ανησυχίες και τις προσδοκίες σας.
  2. Μασάζ: Ο θεραπευτής σας στη συνέχεια θα σας καθοδηγήσει σε μια σειρά από κτυπήματα μασάζ και θεραπείες αρωματοθεραπείας προσαρμοσμένες στις ατομικές σας ανάγκες.
  3. Χαλάρωση: Κατά τη διάρκεια του μασάζ, θα κάνετε απαλό μασάζ στο σώμα σας, επιτρέποντάς σας να χαλαρώσετε και να θεραπεύσετε τόσο σωματικά όσο και συναισθηματικά.
  4. Αποτελέσματα και coaching: Μετά το μασάζ, θα βιώσετε τα οφέλη της βελτιωμένης σωματικής και ψυχικής ευεξίας, με μειωμένο άγχος και ένταση, βελτιωμένη στάση σώματος και αυξημένη κυκλοφορία. Στη συνέχεια, μπορείτε να επιτρέψετε στον θεραπευτή σας να μοιραστεί μαζί σας αυτό που νιώθει (δεν συμβαίνει με όλους) και θα κρατήσετε μόνο τις πληροφορίες που ταιριάζουν με το ένστικτο και τις γνώσεις σας.

Ναι, η ολιστική προσέγγιση μπορεί να συνεργαστεί με άλλες υπηρεσίες και τρόπους. Το ολιστικό μασάζ περιλαμβάνει μια συνομιλία ανάμεσα σε εσάς και τον θεραπευτή σας πριν και μετά το μασάζ, καθώς και ελαφριά ψυχοθεραπεία για να ανοίξετε και να αποκαλύψετε σημεία που μπορεί να χρειάζονται επιπλέον προσοχή. Επιπλέον, το ολιστικό μασάζ μπορεί να συνδυαστεί με άλλες προσεγγίσεις που βασίζονται στην ενέργεια, όπως το Ρέικι, το Access Consciousness Bars, η Ρεφλεξολογία το Bowtech ή ακόμα και την συνέχισει συνεδριών βραχυπρόθεσμης συνθετικής συμβουλευτικής ψυχικής υγείας.

Close
Close