Book Appointment
Prenatal Blossom Retreat

Το απόλυτο Spa Retreat για μέλλουσες μητέρες

Ξεκινήστε ένα ταξίδι αυτοφροντίδας και περιποίησης με το Prenatal Blossom – ένα μοναδικό τελετουργικό spa πριν τον τοκετό, σχεδιασμένο για μέλλουσες μητέρες μετά το πρώτο τρίμηνο.

€78

Book Appointment
Κοιλιά εγκύου με ζωγραφισμένη χαμογελαστή φάτσα, παρουσιάζοντας την υπηρεσία "Prenatal Blossom Ritual" για χαλάρωση της μητέρας προς το παιδί.

Προσαρμοσμένο στις μοναδικές σας ανάγκες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης

Με το Prenatal Blossom, οι μέλλουσες μητέρες μπορούν να αφεθούν σε μια περιποίηση από την κορυφή ως τα νύχια που ανταποκρίνεται στις ιδιαίτερες ανάγκες του σώματος και του προσώπου κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Το τελετουργικό ξεκινά με έναν απαλό καθαρισμό και απολέπιση, προετοιμάζοντας το έδαφος για ένα αναζωογονητικό μασάζ προσώπου με έλαιο άγριου τριαντάφυλλου.

Αυτή η θεραπεία δεν είναι μόνο για περιποίηση- είναι για να αισθάνεστε καλά και να φροντίζετε το σώμα σας που αλλάζει.

Ακολουθεί μασάζ σώματος με το θρεπτικό βιολογικό μας βούτυρο Karite το οποίο βοηθά στην ανακούφιση της μυϊκής έντασης και της κόπωσης, παρέχοντας μια πολυπόθητη επίδραση απελευθέρωσης από το στρες που ωφελεί τόσο τη μητέρα όσο και το παιδί.

Για το τέλος, απολαύστε την εφαρμογή του βουτύρου σώματος Jasmine & Gardenia, αφήνοντας το δέρμα σας απαλό, ελαστικό και υπέροχα αρωματισμένο.

Βασικά χαρακτηριστικά της τελετουργίας Prenatal Blossom Ritual:

  • Απαλός καθαρισμός και απολέπιση προσώπου
  • Μασάζ προσώπου με έλαιο άγριου τριαντάφυλλου
  • Μασάζ σώματος με βιολογικό βούτυρο Καρίτε
  • Εφαρμογή πολυτελούς βουτύρου σώματος από γαρδένια

Γιατί να επιλέξετε το Prenatal Blossom;

Στο Agigma Holistic Spa, δεν προσφέρουμε απλώς Υπηρεσίες- Προσπαθούμε να προσφέρουμε εμπειρίες. Κάθε συνεδρία είναι ένα βήμα προς έναν ισορροπημένο, ζωντανό εαυτό. Είτε είστε τουρίστας στην Κρήτη είτε ντόπιος, ο χώρος μας προσφέρει ένα μεταμορφωτικό ταξίδι αναζωογόνησης που μοιάζει προσωπικό, οικείο και βαθιά επιδραστικό.

Η επιλογή του Prenatal Blossom σημαίνει ότι δίνετε προτεραιότητα στη βαθιά, ουσιαστική αυτοφροντίδα έναντι των γενικών δραστηριοτήτων αναψυχής. Το μασάζ εγκυμοσύνης μας είναι κάτι περισσότερο από μια απλή θεραπεία – είναι μια επένδυση στην ευζωία σας και στην ευημερία του αγέννητου παιδιού σας.

Τι λένε οι πελάτες μας

Naomi.S “Έκανα μασάζ εγκυμοσύνης το οποίο ήταν καταπληκτικό! Ο Παντελής ήταν πολύ ενημερωμένος και με φρόντισε τόσο καλά. Μακάρι να μπορούσα να ξαναέρθω, αλλά το επισκέφθηκα ενώ βρισκόμουν σε διακοπές. Σας ευχαριστώ Παντελή για ένα υπέροχο πρωινό 😊”

Ξεκινήστε το ταξίδι σας προς την αναζωογόνηση

Είστε έτοιμες να βιώσετε τις μεταμορφωτικές δυνάμεις του Prenatal Blossom;

Μην φαντάζεστε απλώς ένα μέρος όπου κάθε θεραπεία ξεκινά με την δική σας ξεχωριστή ιστορία – ζήστε την.

Κλείστε τη συνεδρία σας τώρα και ξεκινήστε το ταξίδι σας προς την αναζωογόνηση μαζί μας. Το σώμα και το μυαλό σας θα σας ευχαριστήσουν γι’ αυτό.

FAQ - Συχνές Ερωτήσεις

Η τελετουργία Prenatal Blossom είναι προσεκτικά σχεδιασμένη για μέλλουσες μητέρες που έχουν περάσει το πρώτο τρίμηνο. Η ασφάλεια και η άνεση είναι υψίστης σημασίας και διασφαλίζουμε ότι οι θεραπείες μας είναι κατάλληλες για εσάς και το μωρό σας καθώς προχωράτε στο δεύτερο και τρίτο τρίμηνο.

Οι μέλλουσες μητέρες θα απολαύσουν μια σειρά από εμπειρίες περιποίησης που ξεκινούν με έναν απαλό καθαρισμό και απολέπιση. Ακολουθεί ένα καταπραϋντικό μασάζ προσώπου με έλαιο άγριου τριαντάφυλλου, που ενισχύει τη λάμψη του δέρματος. Ένα μασάζ σώματος με βιολογικό βούτυρο Karite χαλαρώνει τη μυϊκή ένταση, ενώ ολοκληρώνεται με το βούτυρο σώματος Gardenia για ένα ενυδατικό φινάλε που αφήνει το δέρμα απαλό και αρωματικό.

Το Prenatal Blossom δεν είναι απλώς ένα μασάζ- είναι μια ολιστική τελετουργία προσαρμοσμένη στις μοναδικές ανάγκες της εγκυμοσύνης. Οι θεραπείες μας συνδυάζουν τη χαλάρωση με τα θεραπευτικά οφέλη, χρησιμοποιώντας βιολογικά και θρεπτικά συστατικά που απευθύνονται ειδικά στις μέλλουσες μητέρες. Είμαστε υπερήφανοι για τη δημιουργία ενός γαλήνιου περιβάλλοντος όπου μπορείτε να συνδεθείτε βαθιά με το μεταβαλλόμενο σώμα σας και το αναπτυσσόμενο μωρό σας.

Η κράτηση της εμπειρίας Prenatal Blossom είναι απλή. Μπορείτε να κάνετε κράτηση για τη συνεδρία σας τηλεφωνικά ή μέσω της ιστοσελίδας μας. Συνιστούμε να φοράτε άνετα ρούχα και να φτάσετε λίγα λεπτά νωρίτερα για να συζητήσετε τυχόν ειδικές ανάγκες ή ανησυχίες με τους ειδικούς του spa. Αφήστε εμάς να φροντίσουμε για τα υπόλοιπα, καθώς ξεκινάτε ένα ταξίδι αναζωογόνησης προσαρμοσμένο μόνο για εσάς.

Close
Close