Book Appointment
Deep Tissue Massage

Αυτή η συνεδρία είναι που θα λύσει το σώμα σου.

Το ταξίδι σας ξεκινάει με απαλούς χειρισμούς όπως λικνίσματα του σώματος και αποσυμφόρηση των αρθρώσεων, έτσι θα ηρεμήσει το πνεύμα (μέσω του παρασυμπαθητικού νευρικού συστήματος)

€65

€95

Book Appointment
agigma holistic spa

Έχεις ποτέ αναρωτηθεί, πως γίνεται ενώ δουλεύεις σε εργασία γραφείου, το σώμα σου να έχει περισσότερες ανάγκες απο αθλητές ή εργολάβους; Πως γίνεται να νιώθεις δυσκαμψία και πόνους σε διάφορες κινήσεις; Πως γίνεται ενώ δεν καταπονείς (θεωρητικά) το σώμα σου, αυτό να υποφέρει;

Και όμως “ΓΙΝΕΤΑΙ“, και αυτή η συνεδρία είναι που θα λύσει το σώμα σου και θα σου θυμίσει μύες και περιοχές στο κορμί σου που είχες ξεχάσει ότι έχεις.

Το ταξίδι σας ξεκινάει με απαλούς χειρισμούς όπως λικνίσματα του σώματος και αποσυμφόρηση των αρθρώσεων, έτσι θα ηρεμήσει το πνεύμα (μέσω του παρασυμπαθητικού νευρικού συστήματος) και μπαίνει στην διαδικασία χαλάρωσης, έπειτα επιλεγμένες κινήσεις, από διάφορες τεχνικές, όπως shiatsu, thai massage, ρεφλεξολογίας, rolfing, διατάσεις κ.α εφαρμόζονται στο σώμα και σταδιακά αυξάνεται η ένταση, το βάθος στον ιστό και η πίεση που ασκεί ο θεραπευτής.

Ξεκούραση | Χαλάρωση | Διαχείριση στρες | Ιδανικό δώρο

FAQ - Συχνές Ερωτήσεις

Το deep tissue aromatherapy massage προσφέρει πολυάριθμα οφέλη που ξεπερνούν τη χαλάρωση και μπορούν να βελτιώσουν τόσο τη σωματική όσο και την ψυχική υγεία. Μερικά από τα πιο σημαντικά οφέλη του μασάζ αρωματοθεραπείας σε βάθος ιστών περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

1. Ανακουφίζει από την ένταση και τον πόνο των μυών: Στοχεύει στη ρίζα της μυϊκής έντασης και του πόνου, που συχνά βρίσκεται βαθιά μέσα στους ιστούς. Ο θεραπευτής χρησιμοποιεί αργή και σταθερή πίεση για να φτάσει σε αυτά τα βαθιά στρώματα, σπάζοντας τους κόμπους και βελτιώνοντας τη ροή του αίματος στην πληγείσα περιοχή, η οποία βοηθά στη χαλάρωση και τη ξεκούραση των μυών.
2. Μειώνει το στρες και το άγχος: Συνδυάζει τη θεραπευτική δύναμη της αφής με τα θεραπευτικά οφέλη των αιθέριων ελαίων. Το άρωμα των ελαίων μπορεί να έχει ηρεμιστική επίδραση στο μυαλό, μειώνοντας το στρες και το άγχος και ενισχύοντας τα συναισθήματα χαλάρωσης και ευεξίας.
3. Βελτιώνει την ποιότητα του ύπνου: Τα χαλαρωτικά αποτελέσματα μπορούν να βοηθήσουν στη βελτίωση της ποιότητας του ύπνου μειώνοντας το στρες και το άγχος. Επιπλέον, ορισμένα αιθέρια έλαια, όπως η λεβάντα, είναι γνωστά για τις ηρεμιστικές τους ιδιότητες, οι οποίες μπορούν να προάγουν τον καλύτερο ύπνο.
4. Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα: Τα αιθέρια έλαια που χρησιμοποιούνται στο μασάζ αρωματοθεραπείας έχουν αντιβακτηριακές, αντιμυκητιακές και αντιικές ιδιότητες, οι οποίες μπορούν να ενισχύσουν το ανοσοποιητικό σύστημα. Επιπλέον, το ίδιο το μασάζ διεγείρει το λεμφικό σύστημα, το οποίο βοηθά στην απομάκρυνση των τοξινών από το σώμα και ενισχύει την ανοσία.
5. Αυξάνει την ευελιξία και το εύρος κίνησης: Μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της ευκαμψίας και του εύρους κίνησης διασπώντας τις συμφύσεις και τον ουλώδη ιστό που μπορεί να περιορίσει την κινητικότητα των μυών. Αυτό το καθιστά ιδανική επιλογή για όσους υποφέρουν από χρόνιο πόνο, τραυματισμούς ή καταστάσεις που προκαλούν δυσκαμψία ή περιορισμό της κίνησης.
6. Μειώνει την αρτηριακή πίεση: Μελέτες έχουν δείξει ότι το τακτικό μασάζ αρωματοθεραπείας μπορεί να μειώσει την αρτηριακή πίεση, να μειώσει τον καρδιακό ρυθμό και να ενισχύσει την κυκλοφορία του αίματος. Αυτό μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του κινδύνου καρδιαγγειακής νόσου, εγκεφαλικού επεισοδίου και άλλων σχετικών ζητημάτων υγείας.

Προτείνεται σε όσους αντιμετωπίζουν χρόνιους πόνους στο σώμα ή μυϊκή ένταση. Συνιστάται επίσης για όσους θέλουν να χαλαρώσουν και να ανακουφίσουν το άγχος. Τα άτομα που υποφέρουν από άγχος, κατάθλιψη, πονοκεφάλους και αϋπνία μπορούν επίσης να επωφεληθούν από την συγκεκριμένη επιλογή αρωματοθεραπείας. Ωστόσο, θα πρέπει να σημειωθεί ότι άτομα με ορισμένες παθήσεις υγείας θα πρέπει να συμβουλευτούν τον γιατρό τους.

Το βαθύ μασάζ ιστών, στοχεύει τα βαθύτερα στρώματα των μυών και του συνδετικού ιστού. Αυτός ο τύπος μασάζ χρησιμοποιεί αργή, σταθερή πίεση και βαθιά κτυπήματα για να φτάσει στους υποκείμενους μύες και ιστούς. Το βαθύ μασάζ ιστών στοχεύει στην ανακούφιση του χρόνιου πόνου, της μυϊκής έντασης και στη βελτίωση της ευλυγισίας.
Το χαλαρωτικό μασάζ, από την άλλη πλευρά, γνωστό και ως σουηδικό μασάζ, είναι ένας ήπιος τύπος μασάζ που στοχεύει στην προώθηση της χαλάρωσης, στη μείωση της έντασης και στη μείωση του στρες. Ο θεραπευτής μασάζ χρησιμοποιεί μεγάλες, απαλές κινήσεις, ζύμωμα και κυκλικές κινήσεις στα ανώτερα στρώματα των μυών για να σας βοηθήσει να χαλαρώσετε.
Συνοψίζοντας, ενώ και τα δύο μασάζ στοχεύουν στη χαλάρωση του σώματος και στην προώθηση της συνολικής ευεξίας, το βαθύ μασάζ ιστών στοχεύει σε βαθύτερα στρώματα των μυών για να ανακουφίσει την ένταση και το χαλαρωτικό μασάζ εστιάζει στη χαλάρωση και την ανακούφιση από το στρες.

Είναι δύσκολο να προσδιοριστεί ο ακριβής αριθμός των επισκέψεων που απαιτούνται για να δείτε αποτελέσματα από το βαθύ μασάζ ιστών αρωματοθεραπείας, καθώς εξαρτάται από διάφορους παράγοντες όπως η κατάσταση της υγείας του ατόμου, η σοβαρότητα των ζητημάτων που αντιμετωπίζονται και η ανταπόκρισή του στη θεραπεία.
Γενικά, μερικοί άνθρωποι μπορεί να βιώσουν άμεση ανακούφιση μετά από μία μόνο συνεδρία, ενώ άλλοι μπορεί να χρειαστούν αρκετές συνεδρίες πριν δουν κάποια αξιοσημείωτη βελτίωση. Η επικοινωνία με τον θεραπευτή μας μπορεί να σας βοηθήσει να προσδιορίσετε τη σωστή συχνότητα και διάρκεια των συνεδριών που απαιτούνται για να επιτύχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Στο Agigma πιστεύουμε ότι ιδανικό θα ήταν να έχετε περίπου 3 επισκέψεις. *Ρωτήστε τη ρεσεψιόν για τα οφέλη και τα δώρα σχετικά με αυτήν την επιλογή

Ναι, το βαθύ μασάζ ιστών μπορεί να συνδυαστεί με άλλες τεχνικές και θεραπείες μασάζ για να επιτευχθούν τα καλύτερα αποτελέσματα. Μπορεί να συνδυαστεί με σουηδικό μασάζ, θεραπεία με σημεία ενεργοποίησης, μυοπεριτονιακή απελευθέρωση, μασάζ με ζεστές πέτρες και αρωματοθεραπεία. Μπορείς επίσης να συνδυαστεί σε βάθος χρόνου ή στην ίδια συνεδρία με ολιστικές θεραπείες όπως η Ρεφλεξολογία, το Bowtech και ενεργειακές όπως το Ρέικι και η Access Bars. Μπορείτε να μετατρέψετε την συνεδρία σας σε spa experience συνδυάζοντάς την με Μάσκα προσώπου κατόπιν της συνεδρίας ή με scrub σώματος πριν την συνεδρία σας!

Close
Close