Book Appointment

Πολιτική απορρήτου

Πολιτική απορρήτου

Η Πολιτική Απορρήτου μας αναρτήθηκε στις 23 Μαΐου 2023. Ρυθμίζει τους όρους απορρήτου της ιστοσελίδας μας, που βρίσκεται στη διεύθυνση www.agigma.gr, και των εργαλείων που σας παρέχουμε (η “Ιστοσελίδα” ή η “Υπηρεσία”). Όσοι όροι με κεφαλαία γράμματα δεν ορίζονται στην Πολιτική απορρήτου μας, έχουν την έννοια που ορίζεται στους Όρους χρήσης μας, οι οποίοι είναι προσβάσιμοι εδώ.

Το απόρρητό σας

Ο Ιστότοπός μας ακολουθεί όλες τις νομικές απαιτήσεις για την προστασία του απορρήτου σας. Η Πολιτική απορρήτου μας είναι μια νομική δήλωση που εξηγεί πώς μπορούμε να συλλέγουμε πληροφορίες από εσάς, πώς μπορούμε να μοιραζόμαστε τις πληροφορίες σας και πώς μπορείτε να περιορίσετε την κοινοποίηση των πληροφοριών σας από εμάς. Στην Πολιτική απορρήτου μας θα δείτε όρους που είναι γραμμένοι με κεφαλαίο. Αυτοί οι όροι έχουν τις έννοιες που περιγράφονται στην ενότητα Ορισμοί παρακάτω.

Ορισμοί

 Προσωπικά δεδομένα: Προσωπικά δεδομένα είναι τα δεδομένα που αφορούν ένα ζωντανό άτομο το οποίο μπορεί να αναγνωριστεί από αυτά τα δεδομένα (ή από αυτά και άλλες πληροφορίες που είτε έχουμε στην κατοχή μας είτε είναι πιθανό να περιέλθουν στην κατοχή μας).

 Δεδομένα χρήσης: Δεδομένα Χρήσης είναι δεδομένα που συλλέγονται αυτόματα είτε από τη χρήση της Υπηρεσίας είτε από την ίδια την υποδομή της Υπηρεσίας (για παράδειγμα, η διάρκεια μιας επίσκεψης σε μια σελίδα).

 Cookies: Τα cookies είναι μικρά κομμάτια δεδομένων που αποθηκεύονται στη συσκευή ενός Χρήστη.

 Υπεύθυνος επεξεργασίας δεδομένων: Ως Υπεύθυνος Επεξεργασίας νοείται το φυσικό ή νομικό πρόσωπο το οποίο (είτε μόνο του είτε από κοινού ή από κοινού με άλλα πρόσωπα) καθορίζει τους σκοπούς και τον τρόπο με τον οποίο γίνεται ή πρόκειται να γίνει η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων. Για τους σκοπούς της παρούσας Πολιτικής Απορρήτου, εμείς είμαστε Υπεύθυνος Επεξεργασίας των δεδομένων σας.

 Επεξεργαστές δεδομένων (ή πάροχοι υπηρεσιών): Ως Εκτελών την επεξεργασία δεδομένων (ή Πάροχος υπηρεσιών) νοείται κάθε φυσικό ή νομικό πρόσωπο που επεξεργάζεται τα δεδομένα για λογαριασμό του Υπεύθυνου Επεξεργασίας Δεδομένων. Ενδέχεται να χρησιμοποιούμε τις υπηρεσίες διαφόρων Παρόχων Υπηρεσιών προκειμένου να επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας πιο αποτελεσματικά.

 Υποκείμενο των δεδομένων: Υποκείμενο Δεδομένων είναι κάθε ζωντανό φυσικό πρόσωπο που αποτελεί το αντικείμενο των Προσωπικών Δεδομένων.

 Χρήστης: Ο Χρήστης είναι το άτομο που χρησιμοποιεί την Υπηρεσία μας. Ο Χρήστης αντιστοιχεί στο Υποκείμενο Δεδομένων, το οποίο είναι το υποκείμενο των Προσωπικών Δεδομένων.

Συλλογή και χρήση πληροφοριών

Συλλέγουμε διάφορους τύπους πληροφοριών για διάφορους σκοπούς για να σας παρέχουμε και να βελτιώνουμε την Υπηρεσία μας.

Τύποι δεδομένων που συλλέγονται

 Προσωπικά ΔεδομέναΚατά τη χρήση της Υπηρεσίας μας, ενδέχεται να σας ζητήσουμε να μας παράσχετε ορισμένες προσωπικές πληροφορίες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να επικοινωνήσουμε μαζί σας ή να σας ταυτοποιήσουμε (“Προσωπικά Δεδομένα”). Τα προσωπικά, αναγνωρίσιμα στοιχεία μπορεί να περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, τα εξής: Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, Όνομα, Διεύθυνση, Πολιτεία, Επαρχία, ΤΚ/Ταχυδρομικός κώδικας, Πόλη, Cookies και Δεδομένα Χρήσης. Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε τα Προσωπικά Δεδομένα σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας με ενημερωτικά δελτία, υλικό μάρκετινγκ ή προώθησης και άλλες πληροφορίες που μπορεί να σας ενδιαφέρουν. Μπορείτε να εξαιρεθείτε από τη λήψη οποιασδήποτε ή όλων αυτών των επικοινωνιών από εμάς ακολουθώντας το σύνδεσμο ή τις οδηγίες διαγραφής που παρέχονται σε κάθε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αποστέλλουμε.


 Δεδομένα ΧρήσηςΜπορούμε επίσης να συλλέγουμε πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο πρόσβασης και χρήσης της Υπηρεσίας (“Δεδομένα Χρήσης”). Αυτά τα Δεδομένα Χρήσης ενδέχεται να περιλαμβάνουν πληροφορίες όπως η διεύθυνση πρωτοκόλλου Internet του υπολογιστή σας (π.χ. διεύθυνση IP), ο τύπος του προγράμματος περιήγησης, η έκδοση του προγράμματος περιήγησης, οι σελίδες της Υπηρεσίας μας που επισκέπτεστε, η ώρα και η ημερομηνία της επίσκεψής σας, ο χρόνος που δαπανάται σε αυτές τις σελίδες, μοναδικά αναγνωριστικά συσκευής και άλλα διαγνωστικά δεδομένα.

 Δεδομένα παρακολούθησης και cookies Χρησιμοποιούμε cookies και παρόμοιες τεχνολογίες παρακολούθησης για να παρακολουθούμε τη δραστηριότητα στην Υπηρεσία μας και να κρατάμε ορισμένες πληροφορίες. Τα cookies είναι αρχεία με μικρή ποσότητα δεδομένων που μπορεί να περιλαμβάνουν ένα ανώνυμο μοναδικό αναγνωριστικό. Τα cookies αποστέλλονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας από έναν ιστότοπο και αποθηκεύονται στη συσκευή σας. Οι τεχνολογίες παρακολούθησης που χρησιμοποιούνται επίσης είναι beacons, tags και scripts για τη συλλογή και παρακολούθηση πληροφοριών και για τη βελτίωση και ανάλυση της Υπηρεσίας μας. Μπορείτε να δώσετε εντολή στο πρόγραμμα περιήγησής σας να απορρίπτει όλα τα cookies ή να υποδεικνύει πότε αποστέλλεται ένα cookie. Ωστόσο, εάν δεν αποδέχεστε τα cookies, ενδέχεται να μην μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ορισμένα τμήματα της Υπηρεσίας μας. Παραδείγματα cookies που χρησιμοποιούμε: session cook-ies (χρησιμοποιούμε αυτά τα cookies για τη λειτουργία της Υπηρεσίας μας) και cookies προτιμήσεων (χρησιμοποιούμε αυτά τα cookies για να θυμόμαστε εκ νέου τις προτιμήσεις και τις διάφορες ρυθμίσεις σας).

Χρήση δεδομένων

Χρησιμοποιούμε τα δεδομένα που συλλέγονται για διάφορους σκοπούς:

  • Για να παρέχουμε και να διατηρούμε την Υπηρεσία μας
  • Για να σας ειδοποιήσουμε για αλλαγές στην Υπηρεσία μας
  •  Για να σας επιτρέψουμε να συμμετάσχετε σε διαδραστικές λειτουργίες της Υπηρεσίας μας, όταν το επιλέξετε
  • Για την παροχή υποστήριξης πελατών
  • Για να συλλέξουμε αναλύσεις ή πολύτιμες πληροφορίες ώστε να βελτιώσουμε την Υπηρεσία μας
  • Για να παρακολουθούμε τη χρήση της Υπηρεσίας μας
  • Για τον εντοπισμό, την πρόληψη και την αντιμετώπιση τεχνικών ζητημάτων
  • Για να σας παρέχουμε ειδήσεις, ειδικές προσφορές και γενικές πληροφορίες σχετικά με άλλα αγαθά, υπηρεσίες και εκδηλώσεις που προσφέρουμε και είναι παρόμοιες με αυτές που έχετε ήδη αγοράσει ή για τις οποίες έχετε ζητήσει πληροφορίες, εκτός εάν έχετε επιλέξει να μην λαμβάνετε τέτοιες πληροφορίες

Διατήρηση δεδομένων

Θα διατηρήσουμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα μόνο για όσο χρονικό διάστημα είναι απαραίτητο για τους σκοπούς που ορίζονται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου. Θα διατηρήσουμε και θα χρησιμοποιήσουμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα στον βαθμό που είναι απαραίτητο για να συμμορφωθούμε με τις νομικές μας υποχρεώσεις (για παράδειγμα, εάν είμαστε υποχρεωμένοι να διατηρήσουμε τα δεδομένα σας για να συμμορφωθούμε με τους ισχύοντες νόμους), να επιλύσουμε διαφορές και να επιβάλουμε τις νομικές μας συμφωνίες και πολιτικές.

Θα διατηρήσουμε επίσης Δεδομένα Χρήσης για εσωτερικούς σκοπούς ανάλυσης. Τα Δεδομένα Χρήσης διατηρούνται γενικά για μικρότερο χρονικό διάστημα, εκτός εάν τα δεδομένα αυτά χρησιμοποιούνται για την ενίσχυση της ασφάλειας ή τη βελτίωση της λειτουργικότητας της Υπηρεσίας μας, ή όταν είμαστε νομικά υποχρεωμένοι να διατηρούμε τα δεδομένα αυτά για μεγαλύτερα χρονικά διαστήματα.

Μεταφορά δεδομένων

Οι πληροφορίες σας, συμπεριλαμβανομένων των Προσωπικών Δεδομένων, ενδέχεται να μεταφερθούν – και να διατηρηθούν – σε υπολογιστές που βρίσκονται εκτός της πολιτείας, της επαρχίας, της χώρας σας ή άλλης κυβερνητικής δικαιοδοσίας, όπου οι νόμοι περί προστασίας δεδομένων ενδέχεται να διαφέρουν από εκείνους της δικαιοδοσίας σας.

Θα λάβουμε όλα τα μέτρα που είναι λογικά απαραίτητα για να διασφαλίσουμε ότι τα δεδομένα σας αντιμετωπίζονται με ασφάλεια και σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και καμία μεταφορά των Προσωπικών σας Δεδομένων δεν θα πραγματοποιηθεί σε έναν οργανισμό ή σε μια χώρα, εκτός εάν υπάρχουν επαρκείς έλεγχοι που περιλαμβάνουν την ασφάλεια των δεδομένων σας και άλλων προσωπικών πληροφοριών.

Η συγκατάθεσή σας στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου, ακολουθούμενη από την υποβολή των εν λόγω πληροφοριών, αποτελεί τη συμφωνία σας με την εν λόγω διαβίβαση.

Αποκάλυψη δεδομένων

 Επιχειρηματική συναλλαγή. Εάν συμμετέχουμε σε συγχώνευση, εξαγορά ή πώληση περιουσιακών στοιχείων, τα προσωπικά σας δεδομένα ενδέχεται να μεταφερθούν. Θα σας ειδοποιήσουμε πριν τα Προσωπικά σας Δεδομένα μεταφερθούν και υπαχθούν σε διαφορετική Πολιτική Απορρήτου.

 Αποκάλυψη για την επιβολή του νόμου. Υπό ορισμένες συνθήκες, ενδέχεται να μας ζητηθεί να αποκαλύψουμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα, εάν αυτό απαιτείται από το νόμο ή σε απάντηση έγκυρων αιτημάτων δημόσιων αρχών (π.χ. δικαστήριο ή κυβερνητική υπηρεσία).

Ασφάλεια των δεδομένων

Η ασφάλεια των δεδομένων σας είναι σημαντική για εμάς, αλλά να θυμάστε ότι καμία μέθοδος μετάδοσης μέσω του Διαδικτύου ή μέθοδος ηλεκτρονικής αποθήκευσης δεν είναι 100% ασφαλής. Αν και προσπαθούμε να χρησιμοποιούμε εμπορικά αποδεκτά μέσα για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την απόλυτη ασφάλειά τους.

Νομική βάση για την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (GDPR)

Εάν είστε από τον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο (ΕΟΧ), η νομική βάση της kamacalm.co.uk & kamacalm.uk για τη συλλογή και χρήση των προσωπικών δεδομένων που περιγράφονται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου εξαρτάται από τα Προσωπικά Δεδομένα που συλλέγουμε και το συγκεκριμένο πλαίσιο στο οποίο τα συλλέγουμε.

Η kamacalm.co.uk & kamacalm.uk μπορεί να επεξεργάζεται τα Προσωπικά σας Δεδομένα επειδή:

  • Πρέπει να εκτελέσουμε μια σύμβαση μαζί σας
  • Μας έχετε δώσει την άδεια να το πράξουμε
  • Η επεξεργασία είναι προς το έννομο συμφέρον μας και δεν υπερισχύουν τα δικαιώματά σας
  • Για σκοπούς επεξεργασίας πληρωμών
  • Για να συμμορφωθούμε με το νόμο

Τα δικαιώματά σας για την προστασία των δεδομένων βάσει του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Δεδομένων (GDPR)

Εάν είστε κάτοικος του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ), έχετε ορισμένα δικαιώματα προστασίας δεδομένων. kamacalm.co.uk & kamacalm.uk στοχεύει να λάβει εύλογα μέτρα για να σας επιτρέψει να διορθώσετε, να τροποποιήσετε, να διαγράψετε ή να περιορίσετε τη χρήση των Προσωπικών σας Δεδομένων.

Εάν επιθυμείτε να ενημερωθείτε για το ποια Προσωπικά Δεδομένα διατηρούμε για εσάς και εάν θέλετε να διαγραφούν από τα συστήματά μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, έχετε τα ακόλουθα δικαιώματα προστασίας δεδομένων:

  • Το δικαίωμα πρόσβασης, ενημέρωσης ή διαγραφής των πληροφοριών που έχουμε για εσάς.
  • Το δικαίωμα διόρθωσης. Έχετε το δικαίωμα διόρθωσης των πληροφοριών σας εάν οι πληροφορίες αυτές είναι ανακριβείς ή ελλιπείς.
  • Το δικαίωμα εναντίωσης. Έχετε το δικαίωμα να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των προσωπικών σας  Δεδομένα.
  • Το δικαίωμα περιορισμού. Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε να περιορίσουμε την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.
  • Το δικαίωμα φορητότητας των δεδομένων. Έχετε το δικαίωμα να σας παρασχεθεί αντίγραφο των προσωπικών σας δεδομένων σε δομημένο, αναγνώσιμο από μηχανήματα και ευρέως χρησιμοποιούμενο μορφότυπο.
  • Το δικαίωμα ανάκλησης της συγκατάθεσης. Έχετε επίσης το δικαίωμα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, εφόσον η kamacalm.co.uk & kamacalm.uk βασίστηκε στη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.
  • Σημειώστε ότι ενδέχεται να σας ζητήσουμε να επαληθεύσετε την ταυτότητά σας πριν απαντήσουμε σε τέτοια αιτήματα.
  • Έχετε το δικαίωμα να καταγγείλετε σε μια Αρχή Προστασίας Δεδομένων σχετικά με τη συλλογή και τη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων από εμάς. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την τοπική αρχή προστασίας δεδομένων στον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο (ΕΟΧ).
  • Πάροχοι υπηρεσιών
  • Ενδέχεται να προσλάβουμε τρίτες εταιρείες και άτομα για να διευκολύνουμε την Υπηρεσία μας (“Πάροχοι Υπηρεσιών”), να παρέχουν την Υπηρεσία για λογαριασμό μας, να εκτελούν υπηρεσίες που σχετίζονται με την Υπηρεσία ή να μας βοηθούν στην ανάλυση του τρόπου χρήσης της Υπηρεσίας μας.
  • Τα εν λόγω τρίτα μέρη έχουν πρόσβαση στα Προσωπικά σας Δεδομένα μόνο για την εκτέλεση αυτών των καθηκόντων για λογαριασμό μας και υποχρεούνται να μην τα αποκαλύψουν ή να τα χρησιμοποιήσουν για οποιονδήποτε άλλο σκοπό.

Analytics

  • Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε τρίτους παρόχους υπηρεσιών για την παρακολούθηση και την ανάλυση της χρήσης της Υπηρεσίας μας.
  •  Το Google Analytics είναι μια υπηρεσία ανάλυσης ιστού που προσφέρεται από την Google και παρακολουθεί και αναφέρει την επισκεψιμότητα του ιστότοπου. Η Google χρησιμοποιεί τα δεδομένα που συλλέγονται για την παρακολούθηση και τον έλεγχο της χρήσης της Υπηρεσίας μας. Τα δεδομένα αυτά μοιράζονται με άλλες υπηρεσίες της Google. Η Google μπορεί να χρησιμοποιήσει τα δεδομένα που συλλέγονται για την προσαρμογή στο πλαίσιο και την εξατομίκευση των διαφημίσεων του δικού της διαφημιστικού δικτύου. Μπορείτε να εξαιρεθείτε από το να έχετε καταστήσει τη δραστηριότητά σας στην Υπηρεσία διαθέσιμη στο Google Analytics εγκαθιστώντας το πρόσθετο πρόγραμμα περιήγησης Google Analytics opt-out. Το πρόσθετο εμποδίζει τη JavaScript του Google Analytics (ga.js, analytics.js και dc.js) να μοιράζεται πληροφορίες με το Google Analytics σχετικά με τη δραστηριότητα των επισκέψεων. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πρακτικές απορρήτου της Google, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Google Privacy & Terms: http://www.google.com/intl/en/policies/privacy/.

Πληρωμές

  • Ενδέχεται να παρέχουμε προϊόντα ή/και υπηρεσίες επί πληρωμή στο πλαίσιο της Υπηρεσίας. Στην περίπτωση αυτή, χρησιμοποιούμε υπηρεσίες τρίτων για την επεξεργασία πληρωμών (π.χ. επεξεργαστές πληρωμών).
  • Δεν θα αποθηκεύσουμε ούτε θα συλλέξουμε τα στοιχεία της κάρτας πληρωμής σας. Οι πληροφορίες αυτές παρέχονται απευθείας στους τρίτους επεξεργαστές πληρωμών μας, η χρήση των προσωπικών σας δεδομένων από τους οποίους διέπεται από την πολιτική απορρήτου τους. Αυτοί οι επεξεργαστές πληρωμών τηρούν τα πρότυπα που ορίζονται από το PCI-DSS, το οποίο διαχειρίζεται το Συμβούλιο Προτύπων Ασφαλείας PCI, το οποίο αποτελεί κοινή προσπάθεια εμπορικών σημάτων όπως η Visa, η Mastercard, η American Express και η Discover. Οι απαιτήσεις του PCI-DSS συμβάλλουν στη διασφάλιση του ασφαλούς χειρισμού των πληροφοριών πληρωμών.

Οι επεξεργαστές πληρωμών με τους οποίους συνεργαζόμαστε είναι οι εξής:

Σύνδεσμοι προς άλλους ιστότοπους

Η Υπηρεσία μας μπορεί να περιέχει συνδέσμους προς άλλους ιστότοπους που δεν λειτουργούν από εμάς. Εάν κάνετε κλικ σε έναν σύνδεσμο τρίτου μέρους, θα μεταφερθείτε στον ιστότοπο του εν λόγω τρίτου μέρους. Σας συμβουλεύουμε να ελέγχετε την Πολιτική Απορρήτου κάθε ιστότοπου που επισκέπτεστε.

Δεν έχουμε κανέναν έλεγχο και δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για το περιεχόμενο, τις πολιτικές απορρήτου ή τις πρακτικές οποιουδήποτε ιστότοπου ή υπηρεσίας τρίτου μέρους.

Απόρρητο των παιδιών

Η Υπηρεσία μας δεν απευθύνεται σε άτομα κάτω των 18 ετών (“Παιδιά”).

Δεν συλλέγουμε εν γνώσει μας προσωπικά αναγνωρίσιμες πληροφορίες από άτομα κάτω των 18 ετών. Εάν είστε γονέας ή κηδεμόνας και γνωρίζετε ότι τα Παιδιά σας μας έχουν παράσχει Προσωπικά Δεδομένα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Εάν αντιληφθούμε ότι έχουμε συλλέξει Προσωπικά Δεδομένα από παιδιά χωρίς επαλήθευση της γονικής συγκατάθεσης, λαμβάνουμε μέτρα για την επαναδιαγραφή των εν λόγω πληροφοριών από τους διακομιστές μας.

Αλλαγές στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου

Ενδέχεται να ενημερώνουμε την Πολιτική Απορρήτου μας από καιρό σε καιρό. Θα σας ειδοποιήσουμε για οποιεσδήποτε αλλαγές δημοσιεύοντας τη νέα Πολιτική Απορρήτου σε αυτή τη σελίδα.

Θα σας ενημερώνουμε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή/και μιας ευδιάκριτης ειδοποίησης στην Υπηρεσία μας, πριν η αλλαγή τεθεί σε ισχύ και ενημερώσουμε την “ημερομηνία έναρξης ισχύος” στην κορυφή της παρούσας Πολιτικής απορρήτου.

Σας συμβουλεύουμε να ελέγχετε την παρούσα Πολιτική απορρήτου περιοδικά για τυχόν αλλαγές. Οι αλλαγές στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου ισχύουν από τη στιγμή που δημοσιεύονται σε αυτή τη σελίδα.

Ανάκληση των Cookies

[wt_cli_ccpa_optout]

Επικοινωνήστε μαζί μας

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με την παρούσα Πολιτική απορρήτου, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας χρησιμοποιώντας τα στοιχεία επικοινωνίας που παρέχουμε στη σελίδα Επικοινωνίας.

Όροι χρήσης

Η χρήση των σελίδων και των ηλεκτρονικών υπηρεσιών του www.agigma.gr από τον επισκέπτη/χρήστη συνεπάγεται την πλήρη συμφωνία με τους ακόλουθους όρους χρήσης που ισχύουν για όλο το περιεχόμενο, τις σελίδες, τα γραφικά, τις εικόνες, τις φωτογραφίες και τα αρχεία που περιέχονται στον ιστότοπό μας. Ως εκ τούτου, ο επισκέπτης/χρήστης θα πρέπει να διαβάσει προσεκτικά αυτούς τους όρους πριν από τη χρήση της υπηρεσίας, εάν δεν συμφωνεί, παρακαλούμε να μην χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες του περιεχομένου μας. Ο επισκέπτης/χρήστης καλείται να ελέγχει το περιεχόμενο των σελίδων αυτών για τυχόν αλλαγές. Η συνεχής χρήση του kamacalm.co.uk & kamacalm.uk ακόμη και μετά τις αλλαγές σε αυτό σημαίνει ανεπιφύλακτα την αποδοχή των παρόντων όρων από τον επισκέπτη/χρήστη.

Χρήση εικόνων και βίντεο

Οι εικόνες και τα βίντεο στο www.agigma.gr κυκλοφορούν με Creative Commons CC0. Στο βαθμό που αυτό είναι δυνατό βάσει του νόμου, οι μεταφορτωτές του Pixabay έχουν παραιτηθεί από τα πνευματικά και συγγενικά ή συγγενικά τους δικαιώματα σε αυτές τις Εικόνες και τα Βίντεο. Είμαστε ελεύθεροι να τις προσαρμόσουμε και να τις χρησιμοποιήσουμε για εμπορικούς σκοπούς χωρίς να αναφέρουμε τον αρχικό δημιουργό ή την πηγή.

Πνευματικά δικαιώματα

Όλο το περιεχόμενο αυτού του ιστότοπου, συμπεριλαμβανομένων (χωρίς περιορισμό) κειμένων, ειδήσεων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, εικόνων, βίντεο, κινούμενων σχεδίων, υπηρεσιών αποτελεί αντικείμενο της www.agigma.gr . πνευματικής ιδιοκτησίας του Agigma massage and therapies και διέπεται από την εθνική και διεθνή νομοθεσία περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

Λογότυπα, ονόματα, εμπορικά σήματα και χαρακτηριστικά που περιλαμβάνονται στον ιστότοπο ανήκουν στο www.Agigma.gr ή/και σε πρόσωπα που αναφέρονται ως κάτοχοι των σχετικών δικαιωμάτων στον ιστότοπο και προστατεύονται σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία περί βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας.

έργα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων περιλαμβάνουν το www.agigma.gr έχουν γίνει καλόπιστα και για λόγους ενημέρωσης. Είναι προφανές, ότι θα αφαιρεθούν κατόπιν αιτήματος των δικαιούχων.

αδειοδοτημένο

απαγορεύεται ρητά οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, δημοσίευση, απόδοση, φόρτωση (download), μετάφραση ή τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, εν μέρει ή σε περίληψη του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτόν, χωρίς την προηγούμενη άδεια.

Κατ’ εξαίρεση, η μεμονωμένη αποθήκευση και αντιγραφή τμημάτων του περιεχομένου σε έναν απλό προσωπικό υπολογιστή για προσωπική χρήση, χωρίς πρόθεση εμπορικής χρήσης και πάντα με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής προέλευσης, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι παραχωρούνται με οποιονδήποτε τρόπο τα πνευματικά δικαιώματα. Ως εκ τούτου απαγορεύεται η ολική ή μερική πώληση, αντιγραφή, τροποποίηση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση ή “φόρτωση”, μετάδοση ή διανομή με οποιονδήποτε τρόπο.

Όλα τα άλλα προϊόντα ή υπηρεσίες που αναφέρονται στις σελίδες του δικτυακού τόπου και φέρουν τα σήματα των αντίστοιχων οργανισμών, ιδρυμάτων, ενώσεων ή εκδόσεων αποτελούν δική τους πνευματική και βιομηχανική ιδιοκτησία και ως εκ τούτου οι φορείς φέρουν την ευθύνη.

Αποποίηση ευθυνών και περιορισμοί ευθύνης Internet

Η www.agigma.gr καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσει ότι όλο το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που εμφανίζονται στον ιστότοπο χαρακτηρίζονται από ακρίβεια, σαφήνεια, ακρίβεια, πληρότητα, επικαιρότητα και διαθεσιμότητα.

Σε κάθε περίπτωση όμως, δεν εγγυόμαστε και ως εκ τούτου δεν ευθυνόμαστε (ούτε καν από αμέλεια) για οποιαδήποτε ζημία προκληθεί στον επισκέπτη/χρήστη, από τη χρήση της ιστοσελίδας. Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες παρέχονται “ως έχουν” χωρίς καμία εγγύηση εκ των προτέρων ή σιωπηρή, ρητή ή σιωπηρή, συμπεριλαμβανομένων τυχόν σιωπηρών εγγυήσεων ικανοποιητικής ποιότητας, καταλληλότητας, απαραβίαστου συμβατότητας, ασφάλειας και ακρίβειας, τις οποίες όλοι αρνούνται ρητά. Επίσης δεν ευθύνεται για την αποκατάσταση τυχόν ζημιών (θετικών ή αποθετικών, που μπορεί ενδεικτικά να είναι απώλεια κερδών, δεδομένων, διαφυγόντα κέρδη, αποζημιώσεις κ.λ.π.) από εμάς τους χρήστες/επισκέπτες της ιστοσελίδας μας ή τρίτους, για λόγους που σχετίζονται με τη λειτουργία ή μη, τη χρήση της ιστοσελίδας, τυχόν αδυναμία παροχής υπηρεσιών/πληροφοριών που διατίθενται από αυτήν ή τυχόν μη εξουσιοδοτημένες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα/υπηρεσίες/πληροφορίες που διατίθενται σε αυτήν. Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την καλή λειτουργία του Δικτύου, αλλά σε καμία περίπτωση δεν εγγυόμαστε ότι οι λειτουργίες της ιστοσελίδας ή των διακομιστών θα είναι αδιάλειπτες, χωρίς σφάλματα, χωρίς ιούς και τα παρόμοια, είτε για την ιστοσελίδα της, είτε για οποιαδήποτε άλλη ιστοσελίδα ή διακομιστή μέσω του οποίου μεταδίδεται περιεχόμενο.

Προτροπές αποκλεισμού – Συμβουλές

Κανένα μέρος των χρηστών/περιεχομένου των επισκεπτών της ιστοσελίδας δεν είναι και δεν μπορεί να θεωρηθεί με οποιονδήποτε τρόπο, άμεσα ή έμμεσα, ενθάρρυνση, οδηγία, συμβουλή ή ενθάρρυνση για οποιαδήποτε πράξη ή παράλειψη αντίθετη στη διακριτική ευχέρεια των χρηστών/επισκεπτών κατά την ανά-sonal αξιολόγηση να ενεργήσουν με δική τους βούληση, αποκλείοντας οποιαδήποτε ευθύνη μας.

Σύνδεσμοι σε δικτυακούς τόπους (σύνδεσμοι)

Εξυπακούεται ότι δεν ελέγχουμε τη διαθεσιμότητα, το περιεχόμενο, την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων, την ποιότητα και την πληρότητα άλλων δικτυακών τόπων και σελίδων στις οποίες μπορεί να παραπέμπουν “σύνδεσμοι” (hyperlinks) ή διαφημιστικά banners (εφεξής “σύνδεσμοι”). Οι σύνδεσμοι παρεμβάλλονται για διευκόλυνση των επισκεπτών/χρηστών του δικτυακού τόπου, καθώς και των δικτυακών τόπων που παραπέμπουν στο αντίστοιχο θέμα, στους όρους χρήσης αυτών των δικτυακών τόπων. Η τοποθέτηση των συνδέσμων δεν υποδηλώνει έγκριση ή αποδοχή του περιεχομένου των αντίστοιχων δικτυακών τόπων και δεν φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενό τους και τυχόν ζημία που προκαλείται από τη χρήση τους, καθώς ο επισκέπτης έχει πρόσβαση σε αυτούς με δική του ευθύνη.

Περιεχόμενο που υποβάλλεται από χρήστες

Το www.agigma.gr δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να δημοσιεύουν στον ιστότοπο το δικό τους περιεχόμενο ή να κάνουν αναφορά σε δικό τους περιεχόμενο που έχει δημοσιευτεί σε άλλους ιστότοπους.

Ωστόσο, έχουμε το δικαίωμα να ελέγχουμε αυτό το περιεχόμενο και προσπαθούμε να αποτρέψουμε τη δημοσίευση παράνομου υλικού, απειλητικού, δυσφημιστικού, προσβλητικού, άσεμνου, σκανδαλώδους, εμπρηστικού, απειλητικού, πορνογραφικού ή οτιδήποτε άλλο θα μπορούσε να θεωρηθεί εκτός νόμου, να εγείρει νομική ευθύνη ή να παραβιάζει με άλλο τρόπο το νόμο. Εάν το παραπάνω περιεχόμενο όπως μας γίνει γνωστό το δικαίωμά μας να το αφαιρέσουμε χωρίς ειδοποίηση ή οποιαδήποτε άλλη διατύπωση

Οι χρήστες από την πλευρά τους αναγνωρίζουν το δικαίωμά μας να επιθεωρούμε και να εγκρίνουμε το υλικό που υποβάλλεται πριν από τη δημοσίευση στην ιστοσελίδα. Το www.agigma.gr έχει το δικαίωμα (αλλά όχι την υποχρέωση) να ελέγχει, να εγκρίνει, να απορρίπτει ή να διαγράφει περιεχόμενο που υποβάλλουν οι χρήστες στον ιστότοπο και οι αποφάσεις αυτές δεν υπόκεινται σε καμία διαδικασία επανελέγχου.

Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε ή να αρνηθούμε τη δημοσίευση περιεχομένου που παραβιάζει τα δικαιώματα χρήσης εμπορικών σημάτων, συμβάσεων ή οποιουδήποτε άλλου δικαιώματος πνευματικής ιδιοκτησίας (φυσικού ή νομικού προσώπου), καθώς και υλικού που παραβιάζει προσωπικά δεδομένα φυσικών προσώπων.

Κάθε χρήστης που δημοσιεύει περιεχόμενο δηλώνει και αποδέχεται ότι:

Έχει το δικαίωμα να παρουσιάζει και να δημοσιεύει περιεχόμενο στον ιστότοπο, το οποίο δεν περιέχει ή δεν παραβιάζει καταχωρισμένα εμπορικά σήματα, λογότυπα ή υλικό που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα για οποιοδήποτε φυσικό ή νομικό πρόσωπο.

Απαλλάσσει τον ιστότοπο και το ίδρυμα από το κόστος τυχόν δικαιωμάτων, αμοιβών και κάθε άλλης οφειλής προς οποιοδήποτε φυσικό ή νομικό πρόσωπο μέσω της δημοσίευσης στον ιστότοπο του περιεχομένου που υποβάλλεται.

Κάθε πρόσωπο που “φωτογραφίζεται” σε περιεχόμενο έχει συναινέσει στην απεικόνιση.

Διαθέτει όλες τις απαραίτητες άδειες για τη χρήση όλων των δικαιωμάτων που περιέχονται στο περιεχόμενο που παρουσιάζεται.

Οι χρήστες είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για το περιεχόμενο που υποβάλλουν ή διανέμουν μέσω της ιστοσελίδας με οποιονδήποτε τρόπο. Σε καμία περίπτωση το www.agigma.gr ή οι θυγατρικές του και οι συνδεδεμένες με αυτό εταιρείες, οι εργαζόμενοι σε αυτό, οι διευθυντές, οι μέτοχοι ή οι αντιπρόσωποι δεν μπορούν να θεωρηθούν υπεύθυνοι για ζημίες ή απώλειες οποιουδήποτε είδους (π.χ. άμεσες έμμεσες, τυχαίες, επακόλουθες, αστικές ή ποινικές) που προκύπτουν από τις λειτουργίες των χρηστών της ιστοσελίδας. Εάν ένας χρήστης επιθυμεί να αφαιρέσει το περιεχόμενο που έχει υποβληθεί, πρέπει να μας ενημερώσει χρησιμοποιώντας το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο επικοινωνίας που υπάρχει στην ιστοσελίδα. Το περιεχόμενο θα αφαιρεθεί εντός 1-2 εργάσιμων ημερών.

Δικαιώματα χρήσης Περιεχόμενο

Το περιεχόμενο που υποβάλλουν και δημοσιεύουν οι χρήστες παραμένει ιδιοκτησία τους, δίνοντας παράλληλα στον ιστότοπο το δικαίωμα απεριόριστης, χωρίς αμοιβή άδειας χρήσης, διανομής, αναπαραγωγής, τροποποίησης, προσαρμογής, δημόσιας προβολής και χρήσης του περιεχομένου ανά πάσα στιγμή και με οποιοδήποτε μέσο ηλεκτρονικό ή έντυπο, που δεν παραβιάζει τα ηθικά τους δικαιώματα.


Μεταβατικές διατάξεις

Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιούμε το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες και τους όρους χρήσης του ιστότοπου, όποτε είναι απαραίτητο και χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση, με απλή ανακοίνωσή τους μέσω του ιστότοπου. Οι παρόντες όροι διέπονται και ερμηνεύονται από το ελληνικό δίκαιο, μη αρμόδια για την επίλυση οποιασδήποτε διαφοράς είναι τα δικαστήρια της Ελλάδας

Ακύρωση

Εάν για οποιονδήποτε λόγο δεν μπορείτε να πραγματοποιήσετε το ραντεβού σας και επιθυμείτε να το ακυρώσετε, ακολουθήστε την παρακάτω πολιτική ακύρωσης.

Περίοδος ειδοποίησης Ποσό επιστροφής σε εσάς

24 ώρες ή περισσότερο 100%

Μέχρι 2 ώρες πριν από τη θεραπεία 70%

Εντός 2 ωρών 0%

Καταλαβαίνουμε ότι τα σχέδια μπορούν να αλλάξουν γρήγορα, η πολιτική αυτή έχει σχεδιαστεί για να προστατεύει τη σχέση μεταξύ εσάς και του θεραπευτή σας.

Εάν γίνει λάθος κατά την κράτηση, υπάρχει μια περίοδος χάριτος 10 λεπτών κατά την οποία μπορείτε να ακυρώσετε χωρίς καμία χρέωση. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας στο 0030 2831022060.

Τροποποιήσεις κρατήσεων

Οποιαδήποτε τροποποίηση, όπως αλλαγή ώρας ή τοποθεσίας, υπόκειται στην ίδια πολιτική ακύρωσης όπως παραπάνω. Εάν επιθυμείτε να προσθέσετε σημειώσεις στην κράτησή σας για τον θεραπευτή σας, αυτές είναι δωρεάν.

Τιμές & ώρες λειτουργίας

Οι τιμές στη σελίδα κρατήσεων είναι πλήρεις και τελικές χωρίς κρυφές χρεώσεις.

Οι θεραπείες μπορούν να κλειστούν μεταξύ 9 π.μ. και 8 μ.μ. καθημερινά.

ΜΕΝΟΥ

Book Appointment