Book Appointment
Lava Touch Θεραπεία Kυτταρίτιδας

Η δύναμη της ηφαιστειακής λάβας από τη Σαντορίνη

Η θεραπεία περιλαμβάνει πληθώρα πολύτιμων ενεργών συστατικών, όπως φύκια, θαλάσσια λάσπη, βασιλικό και κανέλα, που συμβάλλουν στην ενεργοποίηση του λεμφικού συστήματος, στην αποσυμφόρηση του σώματος και στην αποβολή των τοξινών.

€90

€80

Book Appointment
Photo of a leg pampering treatment with argile (clay) at Agigma Holistic Spa

Ηφαιστειακό ελιξίριο: στο Agigma
Μια ενεργή θεραπεία σώματος που βασίζεται στη δύναμη της ηφαιστειακής λάβας από τη Σαντορίνη, η οποία συμβάλλει σημαντικά στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και του τοπικού λίπους, καθώς ενισχύει αποτελεσματικά την κυκλοφορία του αίματος και αυξάνει το μεταβολισμό.

Η θεραπεία περιλαμβάνει πληθώρα πολύτιμων ενεργών συστατικών, όπως φύκια, θαλάσσια λάσπη, βασιλικό και κανέλα, που συμβάλλουν στην ενεργοποίηση του λεμφικού συστήματος, στην αποσυμφόρηση του σώματος και στην αποβολή των τοξινών.

Η τεχνική περιτύλιξης που εφαρμόζεται στο τέλος συμβάλλει στην τόνωση και τη σμίλευση, με αποτέλεσμα την αισθητή απώλεια πόντων και την ορατή βελτίωση της υφής και της ελαστικότητας του δέρματος.

Αποτοξίνωση | Χαλάρωση | Αποφυγή δώρων

FAQ - Συχνές Ερωτήσεις

Το ολιστικό μασάζ είναι ένα είδος θεραπείας μασάζ που επικεντρώνεται στη θεραπείa

Μερικά από τα οφέλη της Lava Touch μπορεί να περιλαμβάνουν:

 

  1. Βελτιωμένη κυκλοφορία: Το μασάζ κυτταρίτιδας μπορεί να βοηθήσει στην αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος στις πληγείσες περιοχές, κάτι που μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της εμφάνισης της κυτταρίτιδας.

 

  1. Μειωμένη κατακράτηση υγρών: Η θεραπεία μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της λεμφικής παροχέτευσης, η οποία μπορεί να μειώσει το πρήξιμο και την κατακράτηση υγρών, κάνοντας το δέρμα να φαίνεται πιο λείο και σφριγηλό.

 

  1. Διάσπαση των λιποκυττάρων: Η πίεση που ασκείται κατά τη διάρκεια του μασάζ μπορεί να βοηθήσει στη διάσπαση των λιποκυττάρων, διευκολύνοντας τον οργανισμό να τα αποβάλει.

 

  1. Χαλάρωση: Το μασάζ μπορεί να είναι χαλαρωτικό και να μειώσει το στρες, κάτι που μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της συνολικής ευεξίας.

 

  1. Σύσφιξη του δέρματος: Καθώς το μασάζ κατά της κυτταρίτιδας βελτιώνει την κυκλοφορία και διασπά τα λιπώδη κύτταρα, μπορεί επίσης να βοηθήσει στη σύσφιξη του δέρματος και στη βελτίωση της υφής του.

 

ολόκληρου του ατόμου και όχι μόνο στα σωματικά του συμπτώματα. Αυτή η προσέγγιση λαμβάνει υπόψη τη συναισθηματική, ψυχική και πνευματική ευημερία του πελάτη, καθώς και τη σωματική του υγεία. Ο θεραπευτής ολιστικού μασάζ χρησιμοποιεί διάφορες τεχνικές, όπως το σουηδικό μασάζ, το βαθύ μασάζ ιστών, την αρωματοθεραπεία και τη ρεφλεξολογία και ακόμα πιο ενεργειακές όπως το Reiki και το Access Bars για να βοηθήσει τους πελάτες να επιτύχουν ισορροπία και αρμονία στο σώμα και το μυαλό τους. Ο στόχος του ολιστικού μασάζ είναι να προωθήσει τη χαλάρωση, να μειώσει το στρες, να βελτιώσει την κυκλοφορία, να ανακουφίσει τον πόνο και την ένταση και να υποστηρίξει τη συνολική υγεία και ευεξία. Πολλοί ή επισκέπτες μας που επέλεξαν το Ολιστικό μασάζ, αναφέρουν μια επανασύνδεση με το σώμα τους και ένα βαθύτερο επαναπροσδιορισμό με τις προτεραιότητες στη ζωή.

Το μασάζ κυτταρίτιδας είναι ιδανικό για άτομα που έχουν κυτταρίτιδα και επιθυμούν να μειώσουν την εμφάνισή της. Μπορεί να γίνει από οποιονδήποτε, αλλά είναι ιδιαίτερα ωφέλιμο για όσους διατηρούν έναν υγιεινό τρόπο ζωής με μια ισορροπημένη διατροφή και τακτική άσκηση, αλλά εξακολουθούν να παλεύουν με την επίμονη κυτταρίτιδα

διακοπές, πολλοί από τους πελάτες μας βρίσκονται σε διακοπές και αναζητούν να ξεκινήσουν το ταξίδι τους για τη θεραπεία της κυτταρίτιδας. Στο Agigma Holistic Spa, παρέχουμε υψηλής ποιότητας θεραπεία μασάζ κυτταρίτιδας που όχι μόνο βοηθά στη μείωση της εμφάνισης της κυτταρίτιδας, αλλά προσφέρει επίσης μια αίσθηση χαλάρωσης και ευεξίας.
Κατά τη διάρκεια των διακοπών σας, μπορείτε να έρθετε για 1-3 επισκέψεις και να ζήσετε τα οφέλη της θεραπείας μασάζ κατά της κυτταρίτιδας. Οι ειδικευμένοι θεραπευτές μας χρησιμοποιούν εξειδικευμένες τεχνικές για να στοχεύσουν και να διαλύσουν την επίμονη κυτταρίτιδα, ενώ παράλληλα βελτιώνουν την κυκλοφορία και προάγουν τη λεμφική παροχέτευση. Μετά την επίσκεψή σας, μπορείτε να συνεχίσετε την πρόοδο στο σπίτι με προιόντα της ελληνικής βραβευμένης εταιρίας Ariadne Athens που θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε τα βέλτιστα αποτελέσματα.
Η επιλογή να ξεκινήσετε τη θεραπεία κυτταρίτιδας μαζί μας κατά τη διάρκεια των διακοπών σας μπορεί να είναι μια εξαιρετική απόφαση, καθώς σας επιτρέπει να ξεκινήσετε τη θεραπεία σας, εκμεταλλευόμενοι παράλληλα τα οφέλη της χαλάρωσης και της αναζωογόνησης που προκύπτουν από ένα διάλειμμα από την κανονική σας ρουτίνα.
Προφανώς τα αποτελέσματα θα υπερέχουν στην περίπτωση που θα μπορέσετε να ακολουθήσετε ολόκληρο το πλάνο που ακολουθούμε στο Agigma Holistic Spa! Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να προγραμματίσετε την πρώτη σας συνεδρία θεραπείας μασάζ κυτταρίτιδας και να ξεκινήσετε το ταξίδι σας προς ένα πιο λείο δέρμα με πιο νεανική όψη.

Συνιστούμε να συνδυάσετε το “Lava Touch” με τη θεραπεία “Scandalous Silky Legs”, η οποία είναι λιγότερο δαπανηρή και απαιτεί λιγότερο χρόνο. Αυτός ο συνδυασμός μπορεί να σας βοηθήσει να επιτύχετε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα σε μικρότερο χρονικό διάστημα.

Επιπλέον, προσφέρουμε και μπορείτε να εμπλουτίσετε το πλάνο σας με μια σειρά από θεραπείες/μάσκες προσώπου για την αντιμετώπιση διαφορετικών αναγκών περιποίησης δέρματος. Είτε χρειάζεστε ενυδάτωση, θρέψη, λαμπερή επιδερμίδα ή οφέλη κατά της γήρανσης, έχουμε μια επιλογή για εσάς. Συνδυάζοντας τις θεραπείες μας “Lava Touch” ή  “Scandalous Silky Legs” με μια μάσκα προσώπου, μπορείτε να έχετε μια εμπειρία αναζωογόνησης ολόκληρου του σώματος που θα σας αφήσει ανανεωμένη και αναζωογονημένη. Σας προτείνουμε τα επιλεγμένα προϊόντα μας και εσείς μπορείτε να τα πάρετε μαζί σας στο σπίτι για να συνεχίσετε το πρόγραμμα καταπολέμησης με τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Close
Close