Book Appointment

Μυοπεριτονιακή Απελευθέρωση | Συμμετρία

Μυοπεριτονιακή Απελευθέρωση | Συμμετρία

50€

Πως μπορείτε να ανακουφίσετε τον σωματικό πόνο με την Μυοπεριτονιακή Απελευθέρωση και ευθυγράμμιση!

Καλωσορίστε σε μια νέα εποχή διαχείρισης του πόνου και φροντίδα της λειτουργίας του σώματος με την τεχνική myofascial Release & Align στο Agigma Holistic Spa. Αυτή η μοναδική τεχνική είναι το κλειδί σας για να ξεπεράσετε τη δυσφορία και να επιτύχετε μια ισορροπημένη δομή του σώματος.

Μια επαναστατική προσέγγιση στη διαχείριση του πόνου

Η τεχνική Release & Align Technique είναι μια ολιστική μέθοδος για την αντιμετώπιση των μυοσκελετικών ανισορροπιών και την προώθηση της συμμετρίας μέσα στο σώμα. Αξιοποιώντας ένα μείγμα ήπιων τεχνικών που επικεντρώνονται στην απελευθέρωση της έντασης και την ευθυγράμμιση της φυσικής δομής του σώματος, παρέχουμε μια οδό για διαρκή ανακούφιση και ενισχυμένη ευεξία.

Βασικά οφέλη της τεχνικής Release & Align

 • Ανακούφιση από τον πόνο: Στοχευμένη ανακούφιση από χρόνιο ή οξύ σωματικό πόνο, σε περιοχές όπως κυρίως μέση, ώμους και αυχένα.
 • Ευθυγράμμιση και ισορροπία: Αποκατάσταση της φυσικής ευθυγράμμισης του σώματός σας, βελτιώνοντας την ισορροπία και την κινητικότητα.
 • Ολιστική προσέγγιση: Μια ολοκληρωμένη μέθοδος που λαμβάνει υπόψη τη διασύνδεση των συστημάτων του σώματος, συμπεριλαμβανομένης της περιτονίας και της αλυσίδας των μυών.
 • Προσαρμοσμένη φροντίδα: Εξατομικευμένα σχέδια συνεδριών, προσαρμοσμένα στις μοναδικές σας ανάγκες και ανησυχίες.
 • Μη επεμβατική & ήπια: Σεβασμός στις φυσικές διαδικασίες επούλωσης του σώματός σας μέσω μιας ήπιας και μη επεμβατικής προσέγγισης.

Γιατί να επιλέξετε το Agigma Holistic Spa;

 • Εξειδικευμένοι επαγγελματίες: Πρακτικός της τεχνικής είναι ο κ Πετράκης όπου μέσω της εμπειρίας που έχει συλέξει στα περισσότερα απο 20 χρόνια ενασχόλησης του με τις ολιστικές θεραπείες, δίνει υπεραξία σε αυτή την ήπια αλλά ισχυρή μορφή σωματικής φροντίδας.
 • Αποδεδειγμένα αποτελέσματα: Η τεχνική μας έχει βοηθήσει πολυάριθμα άτομα να ξεπεράσουν τη δυσλειτουργία του σώματος και να αποκαταστήσουν τη λειτουργία του.
 • Πελατοκεντρική φροντίδα: Η άνεση και η ικανοποίησή σας είναι οι κορυφαίες προτεραιότητές μας.
 • Ολοκληρωμένη αξιολόγηση: Πραγματοποιούμε εις βάθος αξιολογήσεις για να κατανοήσουμε τη μοναδική σας κατάσταση και τους στόχους σας.

Είστε έτοιμοι να ζήσετε την εμπειρία της Τεχνικής Release & Align;

Αγκαλιάστε ένα σώμα χωρίς πόνο, ευθυγραμμισμένο. Προγραμματίστε το ραντεβού σας σήμερα και κάντε το πρώτο βήμα στο ταξίδι σας προς τη βελτιωμένη λειτουργία του σώματος και την ανακούφιση από τον πόνο.


Προσοχή*

Τόσο η Release & Aling όσο και οι υπόλοιπες τεχνικές που ασκούμε στο Agigma δεν αντικαθιστούν σε καμία περίπτωση την ιατρική σας φροντίδα απο τον θεράπων γιατρό καθώς και δεν έχουν ουδεμία σχέση με την επιστήμη της φυσικοθεραπείας. 
Δεν χορηγούμε και δεν κόβουμε φαρμακευτικές αγωγές καθώς και συνεισφέρουμε στο σώμα να έρθει σε ισσοροπία δεν το θεραπεύουμε. 
Book Appointment

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Η τεχνική Myofascial Release & Align είναι μια ολιστική θεραπεία που έχει σχεδιαστεί για να παρέχει ανακούφιση από τη μυϊκή δυσκαμψία και τη νευρολογική ένταση. Με επίκεντρο τους συνδετικούς ιστούς του σώματος, γνωστούς ως περιτονίες, καθώς και τους μύες και το νευρικό σύστημα, η τεχνική στοχεύει στην απελευθέρωση της σπονδυλικής στήλης από επίμονους μυϊκούς σπασμούς και φλεγμονώδεις αντιδράσεις, προάγοντας τη συνολική ευεξία.

 • Πολυάσχολους επαγγελματίες: Άτομα με πολυάσχολο πρόγραμμα που θέλουν να διατηρήσουν μια στιλπνή και κομψή εμφάνιση χωρίς να ξοδεύουν υπερβολικό χρόνο για τις καθημερινές ρουτίνες ομορφιάς.
 • Όσες έχουν ίσιες ή προς τα κάτω βλεφαρίδες: Άτομα με φυσικές ίσιες ή προς τα κάτω βλεφαρίδες που επιθυμούν μια ανασηκωμένη και πιο καθορισμένη καμπύλη βλεφαρίδων.

Όες αναζητούν χαμηλό κόστος συντήρησης: Άτομα που προτιμούν μια ρουτίνα ομορφιάς χαμηλής συντήρησης και θέλουν να ξυπνούν με όμορφα ανασηκωμένες βλεφαρίδες κάθε μέρα.

 • Άτομα με ευαίσθητα μάτια: Άτομα με ευαίσθητα μάτια που μπορεί να βρίσκουν ερεθιστικές τις επεκτάσεις βλεφαρίδων ή τη μάσκαρα, αλλά εξακολουθούν να θέλουν να ενισχύσουν τις βλεφαρίδες τους.
 • Όσοι επιθυμούν μια φυσική εμφάνιση: Όσες επιθυμούν μια φυσική και διαχρονική εμφάνιση χωρίς την ανάγκη για καθημερινές εφαρμογές μακιγιάζ ή κατσάρωμα βλεφαρίδων.
 • Λάτρεις του ευέλικτου στυλ: Άτομα που απολαμβάνουν το ευέλικτο στυλ και θέλουν οι βλεφαρίδες τους να συμπληρώνουν αβίαστα διάφορες εμφανίσεις μακιγιάζ και στυλ ντυσίματος.
 • Λάτρεις της εξοικονόμησης χρόνου: Άτομα που επιθυμούν να εξοικονομήσουν χρόνο στη ρουτίνα ομορφιάς τους, εξαλείφοντας την ανάγκη για καθημερινό κατσάρωμα και εφαρμογή μάσκαρας.
  Εκείνες που επιθυμούν αποτελέσματα μακράς διάρκειας:
 • Άτομα που εκτιμούν τα μακροχρόνια αποτελέσματα ομορφιάς και θέλουν να απολαμβάνουν τα οφέλη του Lash Lift για μεγάλο χρονικό διάστημα.
 • Όσοι αναζητούν αυτοπεποίθηση: Όσοι αναζητούν μια διακριτική αλλά αποτελεσματική τόνωση της αυτοπεποίθησης, καθώς οι ενισχυμένες βλεφαρίδες μπορούν να συμβάλουν σε μια πιο σίγουρη και στιλπνή εμφάνιση.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το Lash Lift είναι μια ευέλικτη και περιεκτική θεραπεία ομορφιάς κατάλληλη για ένα ευρύ φάσμα ατόμων.

*Εάν έχετε συγκεκριμένες ανησυχίες ή ερωτήσεις σχετικά με το αν το Lash Lift είναι κατάλληλο για εσάς, καλό είναι να συμβουλευτείτε έναν επαγγελματία ομορφιάς ή θεραπευτή.

Ένα από τα θεμελιώδη οφέλη της τεχνικής Myofascial Release & Align είναι η διόρθωση της δυσλειτουργίας της σπονδυλικής στήλης. Βασίζεται στην ιδέα ότι η δομική ευρωστία στο μυοσκελετικό σύστημα οδηγεί στη βέλτιστη λειτουργικότητα του Κεντρικού Νευρικού Συστήματος (ΚΝΣ). Η σωστή δομική ακεραιότητα εξασφαλίζει ότι η ένταση σε όλο το σώμα είναι συμμετρική. Αντίθετα, μια δυσλειτουργία του ΚΝΣ μπορεί να οδηγήσει σε ασύμμετρη ένταση, μια ιδέα που αρχικά προτάθηκε από τον D.D. Palmer, τον πρωτοπόρο της Χειροπρακτικής. Μέσω της Τεχνικής Release & Align, στοχεύουμε στην αποκατάσταση αυτής της κρίσιμης ισορροπίας, ενισχύοντας τη φυσική αρμονία και λειτουργία του σώματος.

Το ταξίδι του κάθε ατόμου προς την ανακούφιση και την ευεξία είναι μοναδικό- ως εκ τούτου, η αρχική αξιολόγηση και οι συνεχείς επανεκτιμήσεις αποτελούν καθοριστικά στοιχεία της προσέγγισής αυτής. Λαμβάνοντας αυτό υπόψη, θα πρέπει να υπολογίζετε τουλάχιστον δύο συνεδρίες ως βασικό επίπεδο. Ενώ πολλοί από τους πελάτες μας αναφέρουν μια αισθητή βελτίωση της κατάστασής τους αμέσως μετά την πρώτη συνεδρία, άλλοι μπορεί να διαπιστώσουν ότι ωφελούνται από ένα πιο εκτεταμένο πρόγραμμα επισκέψεων για την πλήρη αντιμετώπιση των αναγκών τους. Δέσμευσή μας είναι να σας παρέχουμε ένα εξατομικευμένο θεραπευτικό πλάνο που βελτιστοποιεί τη θεραπευτική σας εμπειρία και τα αποτελέσματά σας.

Η συμμετοχή σας στην Τεχνική Myofascial Release & Align σας μεταμορφώνει από παθητικό δέκτη σε ενεργό συν-θεραπευτή. Η συνεχής ανατροφοδότηση και η επικοινωνία σας με τον θεραπευτή μας είναι ζωτικής σημασίας – όχι μόνο κατά τη διάρκεια των συνεδριών, καθώς συντονίζεστε και αντανακλάτε καλύτερα τις λεπτές αλλαγές στο σώμα σας, αλλά και ανάμεσα στις συνεδρίες, όπου θα ενσωματώσετε ολιστικές προσαρμογές στον τρόπο ζωής σας. Η ολιστική αντίληψη του κ. Πετράκη επεκτείνεται σε εξατομικευμένες συμβουλές για στοχευμένες ελαφρές ασκήσεις, διατροφικές τροποποιήσεις και τη διακοπή ορισμένων συνηθειών, όπως η υπερβολική κατανάλωση καφεΐνης. Για να διευκολύνουμε το πιο ευαίσθητο άγγιγμα και να επιτρέψουμε τις κινήσεις που γίνονται πάνω από τα ρούχα, σας ζητάμε να προσέρχεστε για τις συνεδρίες θεραπείας με ρούχα που είναι ελαφριά και εξαιρετικά άνετα. Αυτή η ενδυματολογική επιλογή δίνει περαιτέρω τη δυνατότητα στον θεραπευτή να προσαρμόσει τις τεχνικές του στη δομή και τις ανάγκες του σώματός σας.

Book Appointment
Close
Book Appointment
Close