Book Appointment

Πόσο Διαρκεί μια Συνεδρία Μασάζ; Ανακαλύψτε τον Ιδανικό Χρόνο στο Agigma Holistic Spa

By Agigma
13 Ιανουαρίου 2024
Εκτεταμένη Διάρκεια για Ολιστική ΕμπειρίαΣυντονισμός και Ατομική Επιλογή Ιδανικός Χρόνος: Ένας Μύθος; Συμβουλές για την Επιλογή σας Συμπεράσματα
Ο ιδανικός χρόνος για μια συνεδρία μασάζ είναι σχετικός και εξαρτάται από τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πόσο Διαρκεί μια Συνεδρία Μασάζ;

Καλησπέρα σας, αγαπητοί φίλοι του Agigma Holistic Spa! Σήμερα θα αγγίξουμε ένα σημαντικό θέμα που απασχολεί πολλούς από εσάς: πόσο διαρκεί ιδανικά μια συνεδρία μασάζ;
Αυτή η ερώτηση είναι βασική για να κατανοήσετε όλο και περισσότερα πράγματα για την μάλαξη και γενικότερα για τις εναλλακτικές θεραπείες και υπηρεσίες ευεξίας. Δεν σας κρύβω ότι ήταν και μια κυρίαρχη ερώτηση που με απασχόλησε στην αρχή της καριέρας μου ως θεραπευτής καθώς είχα να επιλέξω και να ισσοροπήσω ανάμεσα στο ιδανικό που είχα να παραδώσω σε κάθε σώμα με την λειτουργικότητα του χώρου και του προγράμματος των πελατών μου.

Εκτεταμένη Διάρκεια για Ολιστική Εμπειρία

Η τυπική διάρκεια μιας συνεδρίας μασάζ είναι συχνά σταθεροποιημένη στη μια ώρα. Ωστόσο, αυτή η πρακτική πηγάζει από το Αμερικανικό Σύστημα Υγείας όπου δημιούργησαν το πλαίσιο των ωριαίων συνεδριών ώστε να είναι σε θέση να αποζημιώσουν τους γιατρούς του συστήματος υγείας ανάλογα με τις υπηρεσίες τους. Πραγματικά δεν αντικατοπτρίζει πάντα τις ατομικές σας ανάγκες.
Οι συνεδρίες μασάζ στο Agigma Holistic Spa σχεδιάζονται με γνώμονα την ολιστική εμπειρία και μπορούν να προσαρμοστούν σύμφωνα με τις προσδοκίες και τις ανάγκες σας.

Συντονισμός και Ατομική Επιλογή

Κάθε άτομο έχει διαφορετικές προτιμήσεις και ανάγκες. Είναι σημαντικό να συνεννοηθείτε με τον θεραπευτή σας και να εκφράσετε πώς αισθάνεστε.
Παρά τις διαφορετικές μας ανάγκες, πρέπει να δεχτούμε την ανάγκη οργάνωσης του χώρου που επισκεφτόμαστε καθώς και την οργάνωση του δικούς σας προγράμματος. Χρειάζεται να έχετε μια γνώση στο πότε θα ξεκινήσετε, πότε θα ολοκληρωθεί η συνεδρία σας και αν και πότε θα χρειαστεί να την επαναλάβετε. Συχνά, σας δίνεται η δυνατότητα σε πολλά κέντρα ευεξίας η επιλογή διαφορετικής διάρκειας συνεδρίας ώστε να την προσαρμόσετε στο πρόγραμμά σας και στις ανάγκες που νιώθετε ότι έχετε.
*Προσοχή εδώ, καθώς προφανώς είστε ο πλέον υπεύθυνος για το τι αισθάνεστε αλλά ίσως να μην έχετε τις γνώσεις για να επιλέξετε πως θα φροντίσετε τον εαυτό σας και πόση ώρα είναι ιδανική ώστε να την επιλέξετε. Τι προτείνω λοιπόν; Κάντε την αρχή και ας κάνετε και λάθος.

Ιδανικός Χρόνος: Ένας Μύθος;

Ο ιδανικός χρόνος για μια συνεδρία μασάζ λοιπόν είναι σχετικός και εξαρτάται από τις ανάγκες, τις προτιμήσεις σας και προφανώς απο το τι θα σας συστήσει ο θεραπευτής που θα επιλέξετε. Αφότου λοιπόν επιλέξετε τον χώρο και τον θεραπευτή και μετά την πρώτη σας συνεδρία θα έχετε ακόμα περισσότερα εφόδια, γνώσεις και εμπειρία για το προς τα πού είναι το ιδανικό για εσάς σενάριο. *Ζητήστε απο τον θεραπευτή σας καθοδήγηση, ακούστε το σώμα σας και έπειτα επιλέξτε την επόμενη συνεδρία σας!

Συμβουλές για την Επιλογή σας

Όταν συζητάτε με τον θεραπευτή σας, εκφράστε ανοιχτά τις προσδοκίες σας και εξερευνήστε πιθανές επιλογές.
Σκεφτείτε για πόσο χρόνο έχετε διαθέσιμο, τις οικονομικές σας δυνατότητες και αφήστε τον επαγγελματία να σας καθοδηγήσει προς την ιδανική εμπειρία. Μην διστάσετε να ξεδιπλώσετε στην συζήτησή σας τα παραπάνω δεδομένα καθώς πέρα απο το ότι θα σας βοηθήσει να φτιάξετε ένα πλάνο συνεδριών στα μέτρα σας, ταυτόχρονα θα είναι η βάση για το πιο ουσιαστικό κομμάτι της κάθε θεραπείας, την Θεραπευτική σχέση. Προφανώς αν είστε σε διακοπές ή περαστικοί απο ένα μέρος… ξεχάστε όλα τα παραπάνω και απλά μπείτε να δεχτείτε και να απολαύσετε το μασάζ σας!

Συμπεράσματα

Ξεκάθαρα πιστεύω ότι δεν υπάρχει ένας ιδανικός χρόνος για μια συνεδρία μασάζ ή προτόκολα που περιγράφουν το πόση ώρα θα μείνει ο θεραπευτής στο κάθε περιοχή του σώματος κτλ. Καθώς όμως είναι υποχρεωτικό να λάβω υπόψην μου όταν στείνω ένα spa ή όταν καθοδηγώ και εκπαιδεύω θεραπευτές πως η ώρα χρειάζεται να υπάρχει για να λειτουργήσουν τα πράγματα, αφιερώνω ενέργεια στο να στήσω και εκπαιδεύσω προσωπικό το οποίο θα είναι σε θέση να δουλέψει πέρα απο τα προτόκολλα και να προσφέρει στον δέκτη, σε συγκεκριμένη ώρα όχι ένα ολόσωμο μασάζ πχ, αλλά μια εξατομικευμένη παροχή όπου θα αφιερωθεί περισσότερο στις ανάγκες του επισκέπτη!

Ο καθένας είναι μοναδικός, και η θεραπεία πρέπει να προσαρμόζεται στον καθένα ξεχωριστά.

Η επιλογή κέντρου και θεραπευτή είναι ξεκάθαρα δική σας επιλογή. Αλήθεια η Ελλάδα έχει πολύ αξιόλογα χέρια να εμπιστευθείτε.

Στην περίπτωση είστε στο Ρέθυμνο ή είστε περαστικοί που θα θέλατε να γνωριστούμε απο κοντά σας περιμένω στο Agigma!

Για να έχετε μια άποψη για τον χρόνο το κόστος και την διαδικασία επιλογής θεραπείας, μπορείτε να πατήσετε εδώ θεραπείες σώματος και μασάζ για περισσότερες πληροφορίες.

Επίσης για να πάρετε μια εικόνα στο πως είναι να λαμβάνεις εξατομικευμένη προσέγγιση, μπορείτε να διαβάσετε εμπειρίες άλλων επισκεπτών εδώ στο TripAdvisor.

Σας ευχαριστούμε για τον χρόνο σας και ανυπομονούμε να σας υποδεχτούμε στο Agigma Holistic Spa!

agigma holistic spa
Author Petrakis Pantelis
Holistic Healer | Owner of Agigma Spa
Transformative Seminar Facilitator

Με αγάπη, Παντελής Πετράκης Ολιστικός Θεραπευτής | Ιδιοκτήτης του Agigma Spa | Συντονιστής Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων

Close
Close