Book Appointment

Access Bars: Θεραπεία διαχείρισης στρες

Access Bars: Θεραπεία διαχείρισης στρες

70€ | 50€

Access Bars στο Agigma Holistic Spa

Αισθάνεστε αγχωμένοι, καταβεβλημένοι ή απλά αναζητάτε περισσότερη ισορροπία στη ζωή σας; Τα Access Bars στο Agigma Holistic Spa μπορεί να είναι η απάντηση για εσάς.

Καλώς ήρθατε στο Agigma Holistic Spa, όπου υιοθετούμε μια ολιστική προσέγγιση στην ευεξία. Ανακαλύψτε τα μεταμορφωτικά οφέλη των Access Bars, μιας μοναδικής ενεργειακής τεχνικής που προσφέρεται και διδάσκεται αποκλειστικά στο Agigma.

Book Appointment

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Τα Access Bars περιλαμβάνουν απαλό άγγιγμα σε συγκεκριμένα σημεία του κεφαλιού, απελευθερώνοντας την αποθηκευμένη ενέργεια που σχετίζεται με σκέψεις και συναισθήματα. Απολαύστε βαθιά χαλάρωση και πνευματική διαύγεια καθώς ξεκινάτε ένα ταξίδι αναζωογόνησης του νου και του σώματός σας.

Στο Agigma προσφέρουμε και διδάσκουμε την τεχνική Access Consciousness Access Bars
Οι εξειδικευμένοι θεραπευτές μας είναι εκπαιδευμένοι στα Access Bars, εξασφαλίζοντας μια εξατομικευμένη και μεταμορφωτική εμπειρία.
Ολιστική ατμόσφαιρα: Βυθιστείτε στο γαλήνιο περιβάλλον του Agigma, ενισχύοντας την αποτελεσματικότητα της συνεδρίας Access Bars.
Προσαρμοσμένη ευεξία: Καταλαβαίνουμε ότι κάθε άτομο είναι μοναδικό. Οι θεραπευτές μας αφιερώνουν χρόνο για να κατανοήσουν τις ανάγκες σας για μια πραγματικά εξατομικευμένη συνεδρία.
Κάντε το επόμενο βήμα προς την ευεξία!
Είστε έτοιμοι να βιώσετε τα βαθιά οφέλη των Access Bars; Κλείστε τη συνεδρία σας σήμερα και ξεκινήστε ένα ταξίδι χαλάρωσης, διαύγειας και ολιστικής ευεξίας.

  • Χαλάρωση: Ζήστε μια ηρεμιστική συνεδρία που διαλύει το άγχος.
  • Διανοητική διαύγεια: Καθαρίστε το μυαλό σας για καλύτερη λήψη αποφάσεων.
  • Συναισθηματική απελευθέρωση: Αφήστε την ένταση να φύγει και αγκαλιάστε τα θετικά συναισθήματα.

Στην χειρότερη περίπτωση θα νιώσετε τόσο χαλαροί σαν να έχετε μόλις δεχτεί ένα μασάζ. Στην καλύτερη…. Θα αλλάξει η ζωή σας

  • Βελτιωμένη εστίαση: Αντιμετωπίστε τις καθημερινές προκλήσεις με καθαρό και συγκεντρωμένο μυαλό.
  • Ενισχυμένες σχέσεις: Απελευθερώστε αρνητικά μοτίβα για πιο αρμονικές σχέσεις.
  • Καλύτερος ύπνος: Απολαύστε ξεκούραστες νύχτες για αυξημένη ενέργεια κατά τη διάρκεια της ημέρας.
  • Οικονομική Ρευστότητα: Απελευθερωθείτε από περιοριστικές πεποιθήσεις όσο αφορά τα χρήματα και ξεμπλοκάρετε ενεργειακά για να υλοποιήσετε πρακτικά την αυθονία στην ζωή σας με περισσότερη ευκολία.

Έτοιμοι για θετική αλλαγή;
Κλείστε τη συνεδρία Access Bars σήμερα και μπείτε σε μια ζωή χαλάρωσης, διαύγειας και συνολικής ευφορίας..

  • Μεμονωμένη συνεδρία: €70 – Ζήστε τη μεταμορφωτική δύναμη μιας συνεδρίας Access Bars.
  • Πακέτο 5 συνεδριών: €250 – Απολαύστε μια μειωμένη τιμή των €50 ανά συνεδρία όταν επενδύετε σε ένα πακέτο.

Εάν ενδιαφέρεστε για ένα πακέτο, κλείστε την πρώτη σας συνεδρία και θα οριστικοποιήσουμε το συνολικό ποσό από κοντά.

Επίλεξε μια από τις προτεινόμενες υπηρεσίες

30 min - 45€

Sparkling eyes

Ολοκληρώστε και συμπληρώστε την υπηρεσία που διαλέξατε και την εμπειρία σας στο spa μας με την αναζωογονητική μας θεραπεία ματιών, σχεδιασμένη για να σας αφήσει αναζωογονημένους και ανανεωμένους.

30m - 40€

Επιλέξατε την συνεδρία που λαχταρούσατε, αλλά γιατί να σταματήσουμε εκεί; Συνδυάστε την επιθυμητή σας υπηρεσία μάλαξης με την Radiant face θεραπεία προσώπου και αποκτήστε φωτεινό δέρμα που ακτινοβολεί, χάρη σε έναν συνδυασμό που προσφέρει άμεσα πλούσια ενυδάτωση και πολλαπλά οφέλη κατά της γήρανσης. Η βαθιά καθαριστική δράση της ενζυμικής απολέπισης απομακρύνει απαλά τα νεκρά κύτταρα του δέρματος από την επιφάνεια, αποκαλύπτοντας μια μεταξένια και ομοιόμορφη επιδερμίδα. Το απαλό και φυσικά αρωματισμένο έλαιο άγριου τριαντάφυλλου θρέφει το δέρμα μέσω μιας αναζωογονητικής μάλαξης προσώπου, παρέχοντας του τα βασικά στοιχεία που συμβάλλουν στη σωστή λειτουργία και την νεανικότητα του, χαρίζοντας μια φρέσκια και λαμπερή όψη.

30m ?€

Βελτιώστε την εμπειρία σας προσθέτοντας 30 λεπτά Access Bars ή Access Facelift στην κύρια υπηρεσία σας μασάζ ή ομορφιάς. Αυτές οι τεχνικές Access Consciousness συνεργάζονται με την ενέργεια του σώματός σας για να απελευθερώσουν τις περιοριστικές πεποιθήσεις, το άγχος και την ένταση, προάγοντας μια βαθύτερη αίσθηση χαλάρωσης και αναζωογόνησης.

Book Appointment
Close
Book Appointment
Close