Book Appointment

Ρεφλεξολογία

Ρεφλεξολογία

40€

60€

Κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας ρεφλεξολογίας, ένας εκπαιδευμένος ιατρός θα χρησιμοποιήσει τα χέρια του για να ασκήσει πίεση σε συγκεκριμένα σημεία στα πόδια, τα χέρια ή τα αυτιά σας. Η πίεση μπορεί να είναι σταθερή ή ήπια, ανάλογα με τις ατομικές σας ανάγκες και προτιμήσεις. Η Ρεφλεξολογία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αντιμετώπιση ενός ευρέος φάσματος σωματικών και συναισθηματικών ζητημάτων, από το στρες και το άγχος μέχρι τον χρόνιο πόνο και τα πεπτικά προβλήματα.

Book Appointment

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Η ρεφλεξολογία πιστεύεται ότι έχει πολλά οφέλη, όπως:

Μείωση του στρες και του άγχους

Βελτίωση της κυκλοφορίας και της λεμφικής παροχέτευσης

Ανακούφιση από τον πόνο και την ένταση

Ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος

Εξισορρόπηση ορμονών

Βελτίωση της πέψης

Ενίσχυση της συνολικής ευεξίας και χαλάρωσης

Οι διακοπές μπορεί να είναι μια περίοδος χαράς και χαλάρωσης, αλλά μπορεί επίσης να είναι αγχωτικές και συντριπτικές. Η ρεφλεξολογία μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να χαλαρώσετε και να βρείτε λίγη εσωτερική γαλήνη κατά τη διάρκεια των διακοπών σας. Μπορεί να σας βοηθήσει να απελευθερώσετε την ένταση, να μειώσετε το στρες και το άγχος και να βελτιώσετε τη συνολική αίσθηση ευεξίας, αφήνοντάς σας να αισθάνεστε ανανεωμένοι και αναζωογονημένοι.

Η συχνότητα των συνεδριών ρεφλεξολογίας εξαρτάται από τις ατομικές σας ανάγκες και στόχους. Μερικοί άνθρωποι μπορεί να επωφεληθούν από μια εβδομαδιαία συνεδρία, ενώ άλλοι μπορεί να προτιμούν να έρχονται μια φορά το μήνα. Ο ρεφλεξολόγος σας μπορεί να συνεργαστεί μαζί σας για να δημιουργήσει ένα εξατομικευμένο σχέδιο θεραπείας που ταιριάζει στις ανάγκες και το πρόγραμμά σας.

Η Ρεφλεξολογία είναι γενικά ασφαλής και κατάλληλη για άτομα όλων των ηλικιών και παθήσεων υγείας. Ωστόσο, εάν έχετε μια σοβαρή ιατρική κατάσταση, είναι σημαντικό να συμβουλευτείτε τον πάροχο υγειονομικής περίθαλψης πριν δοκιμάσετε τη ρεφλεξολογία. Επιπλέον, εάν έχετε τραυματισμούς ή ανοιχτές πληγές στα πόδια, τα χέρια ή τα αυτιά σας, μπορεί να χρειαστεί να αποφύγετε ορισμένες περιοχές κατά τη διάρκεια της συνεδρίας σας. Ο ρεφλεξολόγος σας θα συζητήσει τυχόν ανησυχίες σας και θα διασφαλίσει ότι η θεραπεία είναι ασφαλής και άνετη για εσάς.

Επίλεξε μια από τις προτεινόμενες υπηρεσίες

30 min - 45€

Sparkling eyes

Ολοκληρώστε και συμπληρώστε την υπηρεσία που διαλέξατε και την εμπειρία σας στο spa μας με την αναζωογονητική μας θεραπεία ματιών, σχεδιασμένη για να σας αφήσει αναζωογονημένους και ανανεωμένους.

30m - 40€

Επιλέξατε την συνεδρία που λαχταρούσατε, αλλά γιατί να σταματήσουμε εκεί; Συνδυάστε την επιθυμητή σας υπηρεσία μάλαξης με την Radiant face θεραπεία προσώπου και αποκτήστε φωτεινό δέρμα που ακτινοβολεί, χάρη σε έναν συνδυασμό που προσφέρει άμεσα πλούσια ενυδάτωση και πολλαπλά οφέλη κατά της γήρανσης. Η βαθιά καθαριστική δράση της ενζυμικής απολέπισης απομακρύνει απαλά τα νεκρά κύτταρα του δέρματος από την επιφάνεια, αποκαλύπτοντας μια μεταξένια και ομοιόμορφη επιδερμίδα. Το απαλό και φυσικά αρωματισμένο έλαιο άγριου τριαντάφυλλου θρέφει το δέρμα μέσω μιας αναζωογονητικής μάλαξης προσώπου, παρέχοντας του τα βασικά στοιχεία που συμβάλλουν στη σωστή λειτουργία και την νεανικότητα του, χαρίζοντας μια φρέσκια και λαμπερή όψη.

30m ?€

Βελτιώστε την εμπειρία σας προσθέτοντας 30 λεπτά Access Bars ή Access Facelift στην κύρια υπηρεσία σας μασάζ ή ομορφιάς. Αυτές οι τεχνικές Access Consciousness συνεργάζονται με την ενέργεια του σώματός σας για να απελευθερώσουν τις περιοριστικές πεποιθήσεις, το άγχος και την ένταση, προάγοντας μια βαθύτερη αίσθηση χαλάρωσης και αναζωογόνησης.