Book Appointment

Relaxing Massage Experience

Relaxing Massage Experience

55€

80€

Η χαλαρωτική αρωματοθεραπεία είναι μια από τις πιο δημοφιλείς θεραπείες στα spa και κέντρα ευεξίας. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας, ο ειδικά εκπαιδευμένος θεραπευτής μας θα σας προσφέρει ένα ολοκληρωμένο μασάζ που θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και να ξεφύγετε από το άγχος και το στρες. Θα χρησιμοποιήσουμε οργανικά αιθέρια έλαια που βοηθούν στην ευεξία του σώματος και της ψυχής.Οι ευεργετικές ιδιότητες της χαλαρωτικής αρωματοθεραπείας περιλαμβάνουν την ενίσχυση της ανοσολογικής λειτουργίας, τη μείωση της αίσθησης του άγχους και της κατάθλιψης, και τη βελτίωση της ποιότητας του ύπνου. Είναι ιδανική για όσους θέλουν να χαλαρώσουν, να αναζητήσουν εσωτερική γαλήνη και να αναζητούν έναν τρόπο να αντιμετωπίσουν το άγχος και την κούραση.

Book Appointment

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Μερικά από τα πιθανά οφέλη που σχετίζονται με το χαλαρωτικό μασάζ αρωματοθεραπείας:

1. Μειώνει το στρες και το άγχος: Τα έλαια αρωματοθεραπείας που χρησιμοποιούνται κατά τη διάρκεια του μασάζ μπορούν να βοηθήσουν στην ηρεμία του μυαλού, στην προώθηση της χαλάρωσης και στη μείωση του άγχους.
2. Βελτιώνει την ποιότητα του ύπνου: Τα έλαια μασάζ μπορούν να βοηθήσουν στην πρόκληση ύπνου καθώς ενθαρρύνουν το σώμα να χαλαρώσει και να χαλαρώσει.
3. Μειώνει την ένταση και τον πόνο των μυών: Οι τεχνικές μασάζ που χρησιμοποιούνται κατά τη διάρκεια της θεραπείας μπορούν να βοηθήσουν στη χαλάρωση των σφιγμένων μυών και στην ανακούφιση τυχόν πόνου ή ενόχλησης.
4. Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα: Τα αιθέρια έλαια που χρησιμοποιούνται κατά τη διάρκεια του μασάζ μπορούν να τονώσουν το ανοσοποιητικό σύστημα, βοηθώντας το σώμα να καταπολεμήσει ασθένειες και ασθένειες.
5. Ενισχύει την υγεία του δέρματος: Τα έλαια αρωματοθεραπείας που χρησιμοποιούνται κατά τη διάρκεια του μασάζ μπορούν να θρέψουν και να ενυδατώσουν το δέρμα, κάνοντάς το να λάμπει και βελτιώνοντας τη γενική του υγεία.

Το χαλαρωτικό μασάζ αρωματοθεραπείας συνιστάται γενικά σε άτομα που θέλουν να μειώσουν το στρες, το άγχος, την ένταση των μυών και να βελτιώσουν τη συνολική τους ευεξία. Μπορεί να είναι κατάλληλο για άτομα που έχουν έναν πολυάσχολο τρόπο ζωής, υποφέρουν από αϋπνία ή χρειάζονται κάποιο χρόνο χαλάρωσης.

Το χαλαρωτικό μασάζ, είναι ένα απαλό είδος μασάζ που στοχεύει στην προώθηση της χαλάρωσης, στη μείωση της έντασης και στη μείωση του στρες. Ο θεραπευτής χρησιμοποιεί μεγάλες, απαλές κινήσεις, ζύμωμα και κυκλικές κινήσεις στα ανώτερα στρώματα των μυών για να σας βοηθήσει να χαλαρώσετε.
Το βαθύ μασάζ ιστών, από την άλλη πλευρά, στοχεύει τα βαθύτερα στρώματα των μυών και του συνδετικού ιστού. Αυτός ο τύπος μασάζ χρησιμοποιεί αργή, σταθερή πίεση και βαθιά κτυπήματα για να φτάσει στους υποκείμενους μύες και ιστούς. Το βαθύ μασάζ ιστών συχνά ανακουφίζει τον χρόνιο πόνο, της μυϊκή ένταση και τη βελτίωση της ευλυγισίας.
Συνοπτικά, ενώ και τα δύο μασάζ στοχεύουν στη χαλάρωση του σώματος και στην προώθηση της συνολικής ευεξίας, το χαλαρωτικό μασάζ επικεντρώνεται στη χαλάρωση και την ανακούφιση από το στρες, ενώ το βαθύ μασάζ ιστών στοχεύει σε βαθύτερα στρώματα μυών για να ανακουφίσει την ένταση τον πόνο και προσφέρει βαθύτερη ξεκούραση.

Πόσες συνεδρίες απαιτούνται για αποτελέσματα
Είναι δύσκολο να προσδιοριστεί ο ακριβής αριθμός των επισκέψεων που απαιτούνται για να δείτε αποτελέσματα τα οποία θα διαρκέσουν, καθώς εξαρτάται από διάφορους παράγοντες όπως η κατάσταση της υγείας του ατόμου, η σοβαρότητα των ζητημάτων που αντιμετωπίζονται και η ανταπόκρισή του στη θεραπεία η καθημερινότητα που έχει επιλέξει και η ικανότητά του στο να λαμβάνει και να απολαμβάνει.
Γενικά, μερικοί άνθρωποι μπορεί να βυθιστούν στην χαλάρωση και να βιώσουν άμεση ανακούφιση μετά από μία μόνο συνεδρία, ενώ άλλοι μπορεί να χρειαστούν αρκετές συνεδρίες πριν δουν κάποια αξιοσημείωτη βελτίωση. Η επικοινωνία με τον θεραπευτή μασάζ μας μπορεί να σας βοηθήσει να προσδιορίσετε τη σωστή συχνότητα και διάρκεια των συνεδριών που απαιτούνται για να επιτύχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Στο Agigma πιστεύουμε ότι η συνέπεια και επανάληψη αποφέρει τα μέγιστα αποτελέσματα. Για όσους είναι σε διακοπές τους προτείνουμε 3 επισκέψεις 1/κάθε δεύτερη μέρα. Ενώ για όσους δεν έχουν περιορισμό χρόνου τότε προτείνουμε τα 3 πρώτα ραντεβού να είναι αρκετά κοντά μεταξύ τους. Έχουμε σχεδιάσει ειδικά πακέτα τα οποία προσαρμόζονται στις ξεχωριστές ανάγκες του κάθε επισκέπτη μας. *Ρωτήστε τη ρεσεψιόν για τα οφέλη και τα δώρα σχετικά με αυτήν την επιλογή

Ναι, το βαθύ μασάζ ιστών μπορεί να συνδυαστεί με άλλες τεχνικές και θεραπείες μασάζ για να επιτευχθούν τα καλύτερα αποτελέσματα. Μπορεί να συνδυαστεί με σουηδικό μασάζ, θεραπεία με σημεία ενεργοποίησης, μυοπεριτονιακή απελευθέρωση, μασάζ με ζεστές πέτρες και αρωματοθεραπεία, για να αναφέρουμε μερικά. Ο συνδυασμός διαφορετικών τεχνικών μπορεί να βοηθήσει στην αντιμετώπιση συγκεκριμένων περιοχών έντασης, στη βελτίωση της κυκλοφορίας, στη μείωση του στρες και του άγχους και στην προώθηση της συνολικής χαλάρωσης και ευεξίας. Ωστόσο, μη διστάσετε να συμβουλευτείτε τον εξουσιοδοτημένο θεραπευτή μασάζ μας για να προσδιορίσετε τον καλύτερο συνδυασμό τεχνικών για τις ατομικές σας ανάγκες.

Επίλεξε μια από τις προτεινόμενες υπηρεσίες

30 min - 45€

Sparkling eyes

Ολοκληρώστε και συμπληρώστε την υπηρεσία που διαλέξατε και την εμπειρία σας στο spa μας με την αναζωογονητική μας θεραπεία ματιών, σχεδιασμένη για να σας αφήσει αναζωογονημένους και ανανεωμένους.

30min - 40€

Scrub Σώματος & Κρέμα

Ετοιμαστείτε να λάμψετε με το αναζωογονητικό scrub σώματος στην συνεδρία Rainfall Confeti. Κάντε κράτηση τώρα και αφεθείτε σε μια αναζωογονητική περιποίηση που θα σας κάνει να φαίνεστε και να αισθάνεστε καλύτερα!

30m ?€

Βελτιώστε την εμπειρία σας προσθέτοντας 30 λεπτά Access Bars ή Access Facelift στην κύρια υπηρεσία σας μασάζ ή ομορφιάς. Αυτές οι τεχνικές Access Consciousness συνεργάζονται με την ενέργεια του σώματός σας για να απελευθερώσουν τις περιοριστικές πεποιθήσεις, το άγχος και την ένταση, προάγοντας μια βαθύτερη αίσθηση χαλάρωσης και αναζωογόνησης.